Culha; “Eğitim Olmazsa Olmazımız”

0
67

nazım culha14Culha’dan Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı: “Eğitim Olmazsa Olmazımız”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  okul öncesi, ilkokul birinci ve ortaokul beşinci sınıf öğrencileri için başlayan bir haftalık uyum eğitimi ve 15 Eylül’de başlayacak olan 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına başarılar diledi.

İyi bir eğitimin, gelecek yarınlar için önemine dikkat çeken Başkan Culha; “Ülkemizin kalkınmasında eğitim ve öğretimin önemi gün geçtikçe artarken; geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni bir eğitim öğretim dönemi heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; öğrencileri hayata hazırlayan, kültürel ve sosyal yönden gelişimini ve onları geleceğe yönelik hedeflerine ulaşmasını sağlayan eğitim yuvalarıdır. Bu yuvalardaki en büyük hedef ise; okuyan, araştıran, sorgulayan, sonuç alabilen, ülkesini, bayrağını seven, yeteneklerinin bilincinde, yeniliklere açık ve bilginin gücüne inanan nesiller yetiştirmektir.

Bilgiyi üreten, paylaşan ve insanların yararına sunabilen genç nesiller ise bir ülkenin en büyük zenginliğidir. Güçlü ve kalkınmış bir Türkiye’nin de yolu eğitimden geçmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yeni nesil sizin eseriniz olacaktır” diye hitap ettiği değerli öğretmenlerimizin ve ülkemizi güvenle geleceğe taşıyacak olan tüm öğrencilerimizin 2014-2015 eğitim-öğretim yılını en içten dileklerimle kutlar, tüm öğrencilere başarılar dilerim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here