Çulcuoğlu ve Uğurlu Ailelerinin Mutlu Günü

0
711

öcal çulcuoğlu1Köşe Yazarlarımızdan Öcal Çulcuoğlu’nun, Çevre Mühendisi Oğlu Miray Uğurlu ile Nişanlandı

Gazetemiz köşe yazarlarından Öcal Çulcuoğlu ile Emekli Öğretmen Nevzat Çulcuoğlu’nun oğulları Muhammet Öcal Çulcuoğlu, geçtiğimiz hafta sonu yapılan bir tören sonunda Miray Uğurlu ile nişanlandı. Genç çift, nişan törenlerinde sevenleriyle birlikte gönüllerince eğlendi.

öcal çulcuoğlu2

Çevre Mühendisi Muhammet Öcal Çulcuoğlu, 2 Ağustos Cumartesi günü Mersin Jasmin Court Otel’de gerçekleştirilen nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attı. Genç mühendis Çulcuoğlu, üniversite eğitimi sırasında tanıştığı Miray Uğurlu ile nişanlanarak evlilik yoluna girdi.

Her iki ailenin yakınlarının buluştuğu nişan töreninde davetliler, Muhammet Öcal ile Miray çiftinin mutluluğuna ortak olurken, Öcal ve Nevzat Çulcuoğlu çifti ise konuklarıyla tek-tek ilgilenmeyi ihmal etmediler.

öcal çulcuoğlu3

Yüzüklerin takıldığı, bir ömür boyu mutluluk dileklerinin tekrarlandığı ve nişan pastasının kesildiği törende genç çiftin yüzüklerini takan baba Öcal Çulcuoğlu, gururlu ve mutlu olduğunu dile getirerek, oğluna ve müstakbel gelinine huzur dolu günler geçirmeleri temennisinde bulundu.

öcal çulcuoğlu4

Gece boyunca müzik eşliğinde dans eden Muhammet Öcal ve Miray çiftinin bu güzel anlarına tanık olan davetliler de çalınan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Bizlerde İskenderun Gazetesi Ailesi olarak Muhammet Öcal ve Miray çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, Çulcuoğlu ve Uğurlu Ailelerini de tebrik ediyoruz.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here