Başkan Savaş İlçe Hizmet Binalarında İncelemelerde Bulundu

0
47

büyükşehir inceleme1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Belen, İskenderun, Dörtyol ve Erzin’deki büyükşehir hizmet binalarını inceledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlarıyla beraber Belen, İskenderun Dörtyol ve Erzin’de bulunan Büyükşehir Belediyesi hizmet binalarını inceleyen Başkan Savaş, hizmet binalarındaki eksikliklerin çok kısa bir süre içerisinde giderilmesi için yetkililere talimat verdi.

büyükşehir inceleme2

Hizmet binalarının kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade eden Başkan Savaş, Büyükşehir Belediyesinin yapılanmasını bütün engellere rağmen sürdürdüğünü ve çok kısa bir süre içerisinde bütün ilçelerde işlerin takibinin daha düzenli bir şekilde yapılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin bütün iş ve işlemlerinde vatandaş odaklı çalışacağını ifade eden Başkan Savaş, Hatay’ın önümüzdeki 20 yılını 30 yılını dizayn edecek kadroların oluşturulmasının kolay olmadığını dile getirerek, Hatay halkına özenle çalışacak, genç ve dinamik kadroların oluşturulduğunu belirtti. Başkan Savaş daha sonra incelemelere katılan Daire Başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here