Coşkun; “Lider Türkiye İçin Ak Parti’den Aday Oldum”

0
103

yusuf coşkun1TEDAŞ Eski Müdürü Yusuf Coşkun Ak Parti Milletvekilli Aday Adaylığını Açıkladı

TEDAŞ’ın eski Müdürü Yusuf Coşkun, milletvekilliği yolunda ilk adımı attı ve aday adaylığını basın mensuplarına açıkladı. Petek Cafe’de gazetecilerle bir araya gelen Coşkun, neden aday adayı olduğunu açıklarken, basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Her zaman halka hizmet hakka hizmettir mantığı ile hareket ettiğini ifade eden Ak Parti Hatay Milletvekili Aday adayı Yusuf Coşkun “Gayret bizden, takdir Allah’tan” sözüyle yola çıktığını kaydetti.

Coşkun konuşmasına Mersin’de hayatını kaybeden Özgecan Aslan’a rahmet dileyerek başladı. Memuriyet hizmetlerinden söz eden ve hizmet anlayışını açıklayan Coşkun, TEDAŞ İşletme görevini yürütmekteyken TEDAŞ’ın devri ile birlikte Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesindeki Yapı Denetim Şube Müdürü olarak göreve başladığını hatırlatarak; “Memuriyet hizmetine başladığım 1983 yılından beri “Halka hizmet Hakk’a hizmet” inancı ile Hataylı kardeşlerimize en doğru bildiğim şekilde hizmet vermeye çalıştım. Hiçbir zaman makam hırsım olmadı. Halkımıza büyük hizmetler sunabilmek adına Adalet ve Kalkınma Partisi’nden milletvekili adaylık başvurusu yapmış bulunmaktayım. Milletvekili seçilerek ülkemize ve ilimize hizmet etme yolunda her türlü gayreti göstereceğimden hiç şüpheniz olmasın.  Büyüklerimizin de dediği gibi gayret bizden takdir Allah’tan sözüyle yola çıktık. Yüce Mevlam bizi utandırmasın, yapacağımız hizmetlerin önce ilimize sonra vatanımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizlerin nezdinde adaylık başvurusunda bulunan milletvekili aday adayı olan kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra neden AK Parti’den aday adayı olduğunu anlatan Coşkun; “Tek vatan, tek bayrak tek devlet ve tek millet için, milletimizin inandığı değerlerinin inkişafı ve hayallerini kurduğu büyük Türkiye için. Türk milletini hak ettiği yaşam standartlarına kavuşturmak için. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda emin adımlarla yürüyen bir Türkiye için. Çocuklarımızın rahat bir nefes aldığı çevre bilincinin yerleştiği bir Türkiye için, geçmiş koalisyonlar döneminde ekonomik ve siyasal krizlerle faiz kıskacına giren milletimizin tüm birikimlerini bir gecede eriten küresel lobilere karşı mücadele etmek için, Milletimiz sağcı, solcu, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Laik, Şeriatçı diye bölmeye çalışarak bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermemek için, Milletin seçimle işbaşına getirdiklerini yine ve sadece milletin seçimle iktidardan uzaklaştırabileceği, Ordu görevi çığlıklarının başarılı olamayacağı bir Türkiye için, anaları evlatsız, çocukları öksüz bırakan teröre ve terörün destekçileri ile mücadele etmek için, Lider Türkiye için” şeklinde sözlerini tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here