Civelek; “Sokaklarımızı Evimiz Gibi Göreceğiz”

0
162

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, Modernevler Mahallesi’ni ziyaret etti.
Modernevler Mahallesi Muhtarı Mehmet İmren, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu, Sakarya Mahallesi Muhtarı Yusuf Doğrul, Başkan Yardımcıları ve daire müdürlerinin de katıldığı toplantıda mahalle sakinleriyle sohbet eden Belediye Başkanı Civelek, yapılan çalışmaları paylaştı.
Kent için hayati önem arz eden çalışmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Civelek, duktil içmesuyu şebeke borusu döşeme çalışmasının sürdüğünü, halkımızın musluktan sürekli akan ve içilebilir suya kavuşacağını söyledi.
2006 yılında yaşanan seli hatırlatarak, yapılan drenaj kanalları ve saniyede 1300 litre suyu denize deşarj eden motorlarla, kentimizin sel tehdidinden kurtarıldığını belirten Başkan Civelek, yeni betonarme köprünün ikinci bölümünün yapımının sürdüğünü kaydetti. Başkan Civelek, imar revizyon planı ve trafik ulaşım planı çalışmasının devam ettiğini de söyledi.
Sporun önemine değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nin düzenlenecek törenle hizmete gireceğini söyledi. Çevremize sahip çıkmamız gerektiğini belirten Belediye Başkanı Civelek, “Sokaklarımızı evimiz gibi göreceğiz. Temiz tutacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here