Civelek Mesajla Kutladı!

0
57

jandarma mesaj1Jandarma Teşkilatı’nın 174’üncü Kuruluş Yıldönümü

Jandarma Teşkilatı’nın 174’üncü Kuruluş yıldönümü kutlanıyor. İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’te Jandarma Teşkilatının Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Civelek mesajında şunları söyledi;

“Jandarma Teşkilatımız, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin uzun bir geçmişe sahip değerli unsurlarından biridir. Jandarmamız Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi, Cumhuriyete sadakatle bağlı bir kanun ordusudur. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Jandarmamız hukukun üstünlüğü ilkesiyle iç güvenliğimizde ve yurt savunmasında önemli hizmetler vermektedir.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin bir unsuru olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda yer alan köklü bir tarihsel geçmişe sahip Jandarma Teşkilatımız, Cumhuriyet’imiz kadar değerli, Cumhuriyet’imiz kadar saygındır. 174’üncü kuruluş yıldönümünde jandarmamızın haklı gururunu ve onurunu Türk ulusu olarak birlikte paylaşıyoruz. Vatana ve millete fedakârca hizmet eden ve bu kutsal görevde şehit olan Jandarma Teşkilatı mensuplarımızı şükranla anıyoruz.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here