Civelek; “Emek Olmazsa Üretim Olmaz”

0
76

civelek grev çadırıBaşkan Civelek İsdemir İşçilerinin Grev Çadırını Ziyaret Etti

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, grevde olan İsdemir işçilerinin grev çadırını ziyaret etti. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde’nin de katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Sosyal Sigortalar Kurumuna bağlı emekçilere sağlık hizmeti veren Sosyal Sigortalar Kurumu Hastanesinde uzun yıllar hekimlik ve başhekimlik yaptığını anımsatarak; “Şu anda bulunduğum görevdir. Belediye Başkanlığı meslek değildir. Her zaman işçilerle bir arada oldum. Her zaman tavrım işçiden, emekçiden, üreticiden yanadır. Emek olmazsa üretim olmaz. Emeğin karşılığı olan ürün de esas emekçinin hakkı vardır” dedi.

İsdemir çalışanlarının zor bir sektörde çalıştıklarını, ülkemize katma değer getiren en önemli fabrikalardan birinin emekçileri olduklarını belirten Belediye Başkanı Civelek, emekçilerin hakkını alacağına inandığını ifade etti. Sohbet ortamında süren ziyarette, yapılan çalışmalara değinen Başkan Civelek, İskenderun’un ve halkın en önemli ihtiyaçlarına yönelik çalışma ve hizmetler yapıldığını, halka adil ve eşit hizmet verildiğini söyledi.

Yaptığı konuşmasında, hak mücadelesinden, sevgiyle, muhabbetle, diyalogdan kopmadan hareket ederek, talepler karşılanarak çıkılacağına inandığını ifade eden Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e işçiye, emeğe verdiği önemden dolayı teşekkür etti.

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde; “Belediye Başkanımız duruşu gereği de yüzü emeğe dönük. Başkanımız emeğin içinden geldiği için emeği doğru tanıyor. Emekçilerin dün sağlık sorunuyla uğraştığı için analizi doğru yapan başkan. Bu da bizim için bir şans. Sizin adınıza Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, ziyarete katılan, eski sendikacı belediye meclis üyesi Hayati Çepni’ye de teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here