Cihangir Kebap&Büryan İskenderun’da!

0
49

Adana’nın en ünlü lezzetlerinden Cihangir Kebap&Büryan İskenderunluların hizmetine girdi. İskenderun At Çiftliğinde 2500 m2 alanda hizmet vermeye başlayan Cihangir Kebap&Büryan işletmecisi Cihangir Korkmaz, Ortadoğu’nun en büyük restoranı olarak, yemek sektöründe oldukça iddialı olduklarını ve bunu da lezzetli sunumları ile bölge halkına kanıtlayacaklarını söyledi.

Adana’ya özel olan ve zırh adı verilen bıçak ile ince kıyılan etten yapılan Adana Kebabın, sadece Adana’ya has bir lezzet olmasının yanı sıra Türkiye başta olmak üzere tüm dünyada bilinen bir lezzet markası olduğunu vurgulayan Korkmaz, iddialarını İskenderun’da sürdürdüklerini de kaydetti.

Cihangir Korkmaz, ailelerin çocukları ile gidebileceği, oyun parkı ve at çiftliği konsepti ile fark yaratmaya çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Atlı Spor Kulübü İşletmecileri Halit ve Mustafa Yener de ‘Cihangir Kebap ve Büryan’ markasının nezih alanıyla İskenderun’a değer katacağını ifade ettiler. İskenderun ve Hatay’ın lezzetleri ile Adana’nın lezzetlerini harmanlamaya çalıştıklarına da işaret eden Yener kardeşler, et yemenin hazzını yakalamak isteyenlerin oldukça çekici ve güzel bir konsept ile hizmete giren Cihangir Kebap’a gelmeleri gerektiğinin altını çizdi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here