Cefakar Taraftarlar İsyanda!

0
30

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’un cefakar taraftarları havuzlu çarşıda bir araya gelerek isyan bayrağını açtı. İskenderunsporumuzun büyük taraftarları basın açıklamasında bulunurken, bu sezon da takımı yarı finale kadar çıkartma başarısı gösteren kulüp başkanı Hakan Bolat’ın istifasından vazgeçmesini istediler.

Açıklamada; “Çocukluk aşkı İskenderunspor’u daha iyi yerlere getirebilmek için tüm imkânlarını seferber eden kulüp Başkanımız Hakan Bolat’ın istifa etmesi bizleri derin üzüntü içerisinde bırakmıştır. 26 yılın ardından İskenderunspor’umuzu 2. Lige çıkartan ve bu sezonda takımımızı yarı finale kadar çıkartma başarısını gösteren kulüp başkanımız Hakan Bolat’ın istifasından vazgeçmesini istiyoruz.

Stadımız Bir An Evvel Yapılsın

İkinci yarı maçlarımızı deplasmanda oynamamıza rağmen bu başarıyı yakalamak Başkanımız Hakan Bolat’ın gayretleriyle olmuştur. Bir an evvel stadımızın yapılarak İskenderunspor’umuza teslim edilmesini beklemekteyiz.

Depremin acısını unutamadığımız şu günlerde artık tek yumruk haline gelerek biran olsun acılarımızın hafiflemesi bizlerin de hakkıdır” denildi.

Taraftarlar, Hatay Milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi, İskenderun Kaymakamı, İskenderun Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarını da desteğe takımımıza davet ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here