CHP’nin Seçim Bürosu Açılışları Gövde Gösterisine Dönüşüyor

0
106

chp seçim bürosu4Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin seçim çalışmaları doğrultusunda yaptığı Seçim Bürosu açılışları, tam bir gövde gösterisine dönüşüyor. Bu bağlamda Samandağ, Dörtyol ve Erzin’de yapılan seçim bürosu açılışları miting havasında gerçekleştirildi. CHP’nin Hatay Milletvekillerinin de katıldığı açılışlarda vatandaşlar, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı bağrına bastı.

Samandağ ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışına CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl ve CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ile Büyükşehir Başkan Adayı Savaş katılşdı. CHP heyetini binlerce insan coşkuyla karşıladı. Başkan Savaş’ı CHP çatısı altında görmenin mutluluk verici bir durum olduğunu ifade eden CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, partilerinin Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi özellikle Hatay’da da kimsenin hakkını yemeden halka hizmet eden vizyon sahibi bütünleştirici bir adayla yola çıktığını ifade etti. Milletvekili Hasan Akgöl de, Başkan Savaş’ın Antakya’da ortaya koyduğu hizmet profili ve toplumsal barışa verdiği büyük katkıların Hatay’a yayılması bakımından tüm vatandaşları 30 Mart’ta sandık başına giderek Lütfü Savaş’a oy vermeye davet etti.

Gövde gösterisine dönüşen ve sık-sık sloganların atıldığı açılışta konuşan Lütfü Savaş, zafere giden yolda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin, farklılıkları bir zaaf olarak gören, ayrımcılık meraklısı bir zihniyete teslim edilemeyeceğini ve bu amaçla aday olduğunu söyledi.

chp seçim bürosu5

Dörtyol’da Coşku Hâkimdi

Dörtyol ilçesinde de seçim koordinasyon merkezlerinin açılışı gerçekleştirdi. savaş burada, Milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Mevlüt Dudu ile birlikte, CHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Metehan Duduoğlu tarafından karşılandı. Altınçağ’da yer alan seçim koordinasyon merkezinin açılışı da kalabalık bir halk topluluğu ile birlikte gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan Dörtyol Belediye Başkan Adayı Metehan Duduoğlu, Antakya’daki hizmetleriyle hafızalara kazınan Başkan Savaş’ın, Hatay’ı en ileri seviyelere taşıyacak bir hizmet ve görev adamı olduğunu ifade etti.

Başkan Savaş da Hatay Büyükşehir Belediyesi ve ilçeleri, hizmet belediyeciliği ile tanıştırmanın ve en önemlisi kaybolması için sinsi odaklarca uğraşılan huzurun tesisi için hemşerilerinin çok önemli bir viraja girdiğinin altını çizdi. Buradan Karakese’ye geçen CHP heyeti vatandaşlarla sohbetin ardından Dörtyol Karakese CHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Erzin’de Başkan Savaş Sloganları…

Savaş Erzin’de vatandaşın karşısına, CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Erzin Belediye Başkan Adayı Ali Büyüker, CHP Erzin İlçe Başkanı Ali Sarar ve CHP Erzin Belediye meclis üye adayları ile birlikte çıktı. Halkın büyük katılımıyla mitinge dönüşen etkinlik, halkın Başkan Savaş’a uzun bir süre coşkulu sloganlar ve büyük alkışla destek vermesi eşliğinde devam etti.

Erzin Belediyesi meclis üye adaylarının da tanıtıldığı toplantıda, Lütfü Savaş’ın Hatay’a huzur ve hizmet getirmek şiarıyla yola çıktığı ifade edildi. Başkan Adayı Ali Büyüker de Antakya’da ortaya koyduğu hizmet kalitesi herkesçe bilinen Başkan Savaş ile birlikte Hatay ve Erzin’e hizmet edebilmek için yola çıktığını kaydetti. Mitinge dönüşen toplantı, yapılan coşkulu konuşmaların ardından barış güvercinleri uçurularak ve Hatay için birlik, beraberlik görüntüleri verilerek sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here