CHP’li Yüksel; “Ne Korkarız, Ne Geri Adım Atarız”

0
60

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, partilerine yönelik yapılan saldırıların amacına ulaşamayacağının ve asla yılmayacaklarının altını çizdi.

İlçe binasında açıklamalarda bulunan Başkan Yüksel, ilk olarak maden işçilerinin hak arama mücadelelerine değindi. Hakların ancak direnerek alınabileceğini vurgulayan Yüksel; “Direnen, emeğini, hakkını isteyen ve bu uğurda yollarda yürüyen ve paletlerini yollara vuran maden işçilerimizi selamlayarak başlamak istiyorum. Direndiler, haklarının, emeklerinin, alın terlerinin karşılığını alma sözü aldılar. Ne yapacağız? Direneceğiz! Direnerek, hakkımızı arayarak mücadeleye devam edeceğiz. Maden işçilerimize selam olsun” diye konuştu.

Partilerine yönelik saldırıların yıllardır devam ettiğini ancak bunun kendilerini asla yıldırmayacağını ve yollarından döndürmeyeceğini de belirten Yüksel; “Ülkemizde nur topu gibi yeni bir iktidar ortağı oldu. Yeni ortağın adı mafya! Bu ülkeyi yönetenlerin acizliği, ülkeyi yönetemediklerinin en büyük kanıtı… Bir mafya lideri çıkıyor, ana muhalefet partisini, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanını tehdit edebiliyor. Ülkemizdeki manzara bu! Cumhuriyet Halk Partisi’nin en sade üyesinden genel başkanına kadar hakkımızı ararız, tehdide boyun eğmeyiz, gerekirse ölümü göze alırız ve adaletten şaşmayız. Hiçbirimiz ne bir geri adım atarız, ne sineriz, ne de korkarız. Misli ile cevabınızı alırsınız.

Ülkeyi yönettiğini iddia edenler o kadar aciz ki mafyadan medet bekler hale gelmişler çünkü verecekleri bir cevap yok. Çünkü artık her şey ayan beyan ortaya çıktı. Çünkü artık ülkede adaletsizlik, hukuksuzluk, haksızlık kol geziyor. Türkiye’de bir çürüme süreci içerisindeyiz. Cevap veremedikleri için devreye mafya girdi” şeklinde konuştu.

Ülkemizi Karşılıksız Severiz…

Cumhuriyet Halk Partililerin, bu ülkeyi karşılıksız sevdiğini önemle vurgulayan Yüksel; “Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Yürekten sevdik, korkmadan, yılmadan sevdik. Hiçbir menfaate değişmedik değişmeyiz de. İşte kaldıramadıkları, baş edemedikleri bu! Her şeyi yaptınız, mermi bıraktınız, şehit cenazesinde linç girişiminde bulundunuz, tazminat davaları açtınız ama yıldıramadınız. Herhalde tek çare mafyayı bulmak kaldı yine susturamayacaksınız, yine yıldıramayacaksınız. Biz bu ülkeyi karşılıksız sevmeye devam edeceğiz. Ne sizden ne mafyanızdan korkmayız. Bir milim geri adım atmayız, sonuna kadar dimdik ayaktayız.

Biz kimin adamıyız? Biz bu ülkede Kurtuluş mücadelesini verenlerin dava arkadaşıyız. Biz Kurtuluş mücadelesinde ‘Geldikleri gibi gidecekler’ diyen Mustafa Kemal’in dava arkadaşlarıyız. Lozan kahramanı İsmet İnönü’nün dava arkadaşlarıyız. Kıbrıs’ın Beşparmak dağlarına milliyetçiliği yazan, emperyalist güçlere tokadı atan Bülent Ecevitlerin dava arkadaşıyız. Biz buyuz. Biz bunların dava adamıyız siz mafyanın dava adamı olabilirsiniz. Biz halkın, hukukun, adaletin dava adamıyız.

Biz bu ülke için karşılıksız darağacına giden ve ülkeyi seviyorum diyen tam bağımsızlık diyen Deniz’lerin dava arkadaşıyız. Var mı daha ötesi? Bunları haykırmak zorundayız ve haykırıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisinde leke vurmaya çalışacaksın o leke döner yüzünüze yapışır. Yılmayacağız, geri adım atmayacağız” şeklinde sözlerini tamamladı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here