CHP’li Vekil Topal; “Oy Veren Vermeyen Herkesin Vekiliyim”

0
91

serkan topal12Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal 1 Kasım seçimleri sonrasında hiç hız kesmeyerek ziyaretlerini sürdürmeye ve halkla iç içe olmaya devam ediyor. Topal, Genel Seçimlerden hemen iki gün sonra başladığı teşekkür ziyaretleri kapsamında Hatay’ın bütün ilçe ve mahallelerine gitmeye ve yurttaşlarla birlikte olmaya çalışıyor. Topal gittiği mahallelerde yaşanılan sorunları da not ederek bunlara çözüm bulmaya çalışıyor.

Yaptığı çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirme de yapan Topal; “1 Kasım seçimleri bize önemli mesajlar verdi. Bunlardan ilki ve en önemlisi yılmadan daha fazla çalışmamız gerektiğidir. Kuşkusuz yurttaşlarımız AKP’ye hizmet etmesi için oy verdi. Bizler bunun takipçisi olarak muhalefet partisi olma görevimizi yerine getireceğiz.

serkan topal13

Ancak daha da önemlisi daha fazla çalışacak ve halkımıza ve yurttaşlarımıza emekten yana, haktan yana, halktan yana bir yönetimin gerekliliğini de anlatacağız.

Türkiye’de bugün ciddi bir savaş sorunu, yoksulluk sorunu, toplumsal adaletsizlik sorunu vardır ve bunların halka anlatılması aktarılması gerekmektedir. Ben de üzerime düşen ne varsa bu süreçte fazlasıyla yapmaya hazırım. Bize oy versin ya da vermesin bütün yurttaşlarımızın vekili olduğumu bir kez daha belirtmek isterim. Her yurttaşımızın sorununu çözmek de bizim vazifemiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here