CHP’li Savaş; “Siyasi Cambazlara Dikkat Edin!”

0
72

lütfü savaş33CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,  karalama kampanyaları peşinde koşan siyasi cambazlara karşı halkın daha bilinçli davranması gerektiğini söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Lütfü Savaş, bu kapsamda ziyaret ettiği Narlıca Beldesinde coşkuyla karşılandı. Narlıca halkından geleceğin büyük Hatay’ını birlikte inşa etmek için destek isteyen Savaş’ın bu isteğine Narlıcalılar coşkulu alkışlarla karşılık verdi.

Narlıca’yı gelişmiş ve modern bir yerleşim merkezi haline getirmek için çok çalışacaklarının altını çizen Savaş, yılmadan çalışmak için aday olduğunu ifade etti. Belediyeciliğin ayrımcılık yanlısı kişilerce yürütülemeyeceğini de kaydeden Savaş, halkın teveccüh göstermesi halinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, hiç kimseyi mağdur etmeden halkın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirtti.

Kamuoyunda bilgi kirliliği yaratarak, karalama kampanyaları peşinde koşan siyasi cambazlara karşı halkın daha bilinçli davranması gerektiğinin altını çizen Savaş; “Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ayrımcılık ateşi yakmak isteyenlere değil, ‘biz’ mantığıyla hareket eden, hizmet insanlarına yakışır” şeklinde konuştu.

Köylülerden, Savaş’a %100 Destek

Savaş ayrıca, seçim çalışmaları kapsamında Dağdüzü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini (SYDD) ziyaret etti. CHP’li Savaş, dernek binasına girişinde kalabalık gurup tarafından ayakta alkışlandı. Dağdüzü SYDD Başkanı Mehmet Güllaç, yaptığı konuşmada Dağdüzü’nün evladı Lütfü Savaş’a yerel seçimlerde yüzde 100 oranında destek vereceklerini söyledi.  Aldığı destek sözüne teşekkür eden CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş ise, ayrımcılıktan medet umarak oy peşine düşen adayların Hatay’a hizmet edemeyeceğini söyledi.

Ortadoğu’nun Lezzeti Kepse’nin Tadına Baktı

Savaş, Sümerler Mahallesinde, Kepse, Kebap ve Döner Salonunun açılışını da gerçekleştirdi. Başkan Lütfü Savaş, ekonominin daraldığı ve işsizliğin arttığı bir dönemde yapılan bu yatırımların Hataylı gençlerin istihdamı bakımından önemli olduğunu kaydetti. kurdele kesiminin ardından Başkan Savaş ve beraberindeki heyet, Ortadoğu lezzet ustalarının elinden çıkan Kepse’nin tadına baktı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here