CHP’li Gençlerden 23 Nisan Şenliği

0
233

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Gençlik Kolları yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla Atatürk Anıt Alanında bir şenlik düzenledi.

Palyaço, yüz boyama ve çeşitli oyunlarla çocuklara neşeli bir gün yaşatan CHP’li Gençler, ulusal bayramlarımızı asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını hep bir ağızdan haykırdılar.

Çocuklarla oyunlar oynayan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Hurşit Mursaloğlu; “Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan hem çocuk bayramı hem de ulusal egemenlik bayramı olarak ülkemiz için büyük önem ifade etmektedir. Ülkemizin zor zamanlar geçirdiği bugünlerde TBMM’nin yetkilerini daraltıp tek adam rejimine ülkeyi götürmeye çalışan zihniyete karşı bu ülkede bizde varız diyen ve geleceğimizin teminatı çocuklar ile bu güzel günü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Bizler her ne kadar seçime az bir süre kalmış olsa da yaptığımız ve yapacağımız etkinlikler ile ulusal bayramlarımızı hiçbir dönemde unutturmayacağız” şeklinde konuştu.

Anıt alanında gönüllerince eğlenen çocuklar, bayramlarını doya doya yaşadılar. Çocuklar ve aileler gün sonunda CHP’li gençlere teşekkür ettiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here