CHP’deki Bayramlaşma Coşkulu Geçti

0
232

bayram chp1Dönen; “CHP’yi İktidara Taşımak İçin Her Zaman İçin Birlikte Olacağız”

CHP İskenderun ilçe binasında bayramın birinci günü bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz ve Mehmet Ali Ediboğlu, CHP İl Başkanı Servet Mullaoğlu, İlçe Başkanı Süleyman Uyar, İskenderun Belediye Başkan Yusuf Civelek, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, Hatay eski Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Belediye Meclis üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönen, İskenderun ve bazı Arsuz belediye başkan aday adayları ile çok sayıda partililer katıldı.

bayram chp2

Törende coşku ile karşılanan  Sanayi ve Ticaret eski Bakanı Mehmet Dönen de parti binası önünde kurbanlık koyun kestirerek, tüm halkın ve partililerin bayramını kutladı.

bayram chp3

Milletvekillerinin konuşmadığı bayramlaşma töreninde söz alan Mehmet Dönen; “Yıllardır çoğunuzla birlikte çalıştık. Hep birlikte CHP’de mücadele ettik. Kısa bir süre ayrı düştük ama bundan sonra hep birlikte enerjilerimizi birleştirip, dalga-dalga halka aktarıp önce yerelde daha sonra da genelde partiyi iktidara taşıyacağız. Bilgi ve birikimimi CHP’ye feda etmeye hazırım. Aday olup olmamam önemli değil. CHP’yi iktidara taşımak için her zaman için birlikte olacağız. Ömrüm yettiğince birlikte beraber olacağız ve partiyi mutlaka iktidara taşıyacağız” dedi.

Konuşmaların ardından partililer birbiriyle bayramlaştı. Oldukça yoğun katılımın gerçekleştiği bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here