“CHP Olarak Hatay’da Sürprizi Biz Belen’de Yapacağız”

0
57

CHP Belen İlçe Yönetimi İGC’de Basınla Bir Araya Geldi

İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde ilçe yönetimi ile birlikte basınla bir araya gelen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, yaklaşan yerel seçimleri de değerlendirdi. İlçe Başkanı Yüksel, CHP olarak Hatay’da sürprizi Belen’de kendilerinin yapacaklarını belirtti.

Ülkemizde gelişen olayları hayretle ve ibretle izlediklerini söyleyen CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel; “CHP’yi faşizmle suçlayanlar; 10 yıllık ülke yönetiminde yüzlerce gazeteci, aydın ve öğretim üyesini, sahte CD’ler ile hapse atanlardır. Faşizmi uygulayanlar bizzat kendileridir” dedi.

Toplum kömür, nohut ve mercimeğe mahkûm edilip, zenginler daha da fazla mal sahibi oluyorlarsa, burada sosyal adaletten söz etmenin mümkün olmadığının altını çizen Başkan Yüksel; “Mevcut iktidar yerel, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde iktidarda kalmak için her şeyi yapmaktadır. Bunların siyasetinde insan yok, insan yaşam hakkına saygı yok. Sadece ikbal uğruna bu koltuklarda kalmak var. Toplum acı içerisinde kıvranırken ve ülke hapishanelerinde mahkum sayısı artarken oturup düşünmek gerekir” diye konuştu.

Yaklaşan yerel seçimler ile ilgili de oldukça iddialı konuşan Yüksel; “CHP Belen olarak yerel seçime hızlı hazırlanmaktayız. Tabana inip kapı-kapı dolaşıyoruz. Büyükşehri alacağımıza inanıyoruz. CHP olarak Hatay’da sürprizi biz Belen’de yapacağız” dedi.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ayrıca, 23 Şubat günü ilçe teşkilatlarının düzenleyeceği yemekli geceye CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce’nin de katılacağı duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here