“CHP İktidarında Herkes Kazanacak Sadece Hortumcular Kaybedecek”

0
102

köprülü kavşak2CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İskenderun’da Katlı Kavşağın Temel Atma Törenine Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin düzenlediği mitinge katılmak için geldiği ilimizde temel atma törenine de katıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından İskenderun yapılacak olan Köprülü Kavşak projesinin temel atma törenine katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan projesi olan İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli atıldı. Temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, CHP Hatay milletvekilleri ve milletvekili adayları ve İskenderun halkı katıldı. Temel atma töreni şölen havasında gerçekleşti.

Köprülü Kavşak projesinin maliyetinin 27 Milyon 400 Bin TL olduğunu söyleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş; “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu önderliğinde İskenderun ilçemizde 27 Milyon 400 Bin TL’lik üç katlı bir kavşak başlatacağız. 7 girişi olan büyük bir kavşak olacak. Bu projenin hemen arkasından İsmet İnönü Meydanı’nda bir projeye başlayacağız” dedi.

köprülü kavşak3

Başkan Savaş’ın ardından halka hitap eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasında çalışmalarından söz ederken hükümetin icraatlarını da eleştirdi. Her evde huzurun olması ve yoksulluğun olmaması için çaba harcadığını söyleyen Kılıçdaroğlu; “Sevgili anneler, CHP iktidarlığında çocuğunuzu tam gün okula göndereceksiniz. Sabah gidecek akşam eve gelecek. Beslenme çantasını da artık kullanmayacaksınız. Çocuk öğle yemeğini öğretmenleriyle beraber okulda yiyecek. Hiçbir ücret ödemeyecek. Çocuklarımız rahat bir şekilde öğretmenleriyle beraber okullarında beslenecekler. Taşımalı eğitimi de kaldıracağım. Nerede bir öğrenci varsa öğretmenimiz de orada olacak. Okulunda öğrencileriyle beraber olacak. Ve öğretmeni toplumun önderi yapacağız. Hiçbir derdi kalmayacak öğretmenin. Biliyorum ki eğitime önem verdiğimiz ölçüde Türkiye uygarlık çizgisini yakalamış olur. Buna inanıyorum ve bunun sözünü sizlere veriyorum. Onların yapamadığını biz tek başımıza yapıyoruz. İnşallah CHP iktidarında göreceksiniz 21. Yüzyılın bilgi toplumunu CHP yakalayacaktır” diye konuştu.

köprülü kavşak4

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasının sonunda ise; “Türkiye’de yeni bir yönetime ihtiyacımız var. Ahlaklı, kul hakkı yemeyen, vatandaşını kucaklayan bir siyasete ihtiyaç var. Bana oy versin, vermesin namus ve şeref sözü veriyorum 78 milyon insanı kucaklayacağım, herkesi kucaklayacağım. Size sözüm söz, CHP iktidarında sadece bir grubu kaybedeceğiz. CHP’nin iktidarıyla köylü kazanacak, esnaf kazanacak, tüccar kazanacak, sanayici kazanacak, emekli kazanacak, sadece ve sadece hortumcular kaybedecek. Ülkeye huzurun gelmesi için, yoksulluğun olmaması için çaba harcıyorum. Bir şeyi sakın unutmayın diyorum. Davutoğlu saray için çalışır, Kılıçdaroğlu halk için çalışır” dedi.  Sona eren konuşmanın ardından İskenderun köprülü kavşak projesinin temeli atıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here