CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu; “Kimseden Korkumuz Yok!”

0
57

mevlüt dudu (19)Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu, hafta sonu seçim çalışmalarına Belen’de devam etti. Dudu, beraberindeki partililerle birlikte mahalleleri tek-tek dolaşarak, evlere ziyaretlerde bulundu. Gittiği yerlerde mahalle sakinleri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Vekil Dudu, CHP’nin seçim vaatlerini anlattı.

Vatandaşların yakın, samimi davranışları ve CHP’nin seçim çalışmalarına olan ilgisinden büyük memnuniyet duyan Vekil Dudu, seçime çok az zaman kalmasının insanları heyecanlandırdığını, partilerine gösterilen ilginin de seçimin sonucunun CHP’den yana olduğunun iyi bir kanıtı olduğunu dile getirdi.

mevlüt dudu (20)

Milletvekili Dudu yaptığı açıklamalarda; “13 yıldır halkın sürekli yoksullaştığını herkes görüyor. Birileri saraylarda saltanat sevdasına düşmüş, hiçbir şeyi umursamıyor. 13 yıldır yapmadıklarını şimdi biz vaat ediyoruz, bize vaatlerimizin mümkün olmadığını söylüyorlardı, şimdi onlar da aynılarını vaat ediyor. Ama kimsenin onlara güveni kalmadı. Yalanla dolanla geçen 13 yıl onların ne olduğunu ortaya koydu.

mevlüt dudu (21)

CHP her zaman halkın yanında, halkın içinde! CHP zulme, yoksulluğa ve yolsuzluğa dur diyecek! Taşerona dur diyecek! Şehitlere dur diyecek! Haksızlığa ve hukuksuzluğa dur diyecek! Bizim önceliğimiz insan, önceliğimiz birlik ve önceliğimiz Türkiye. Kimseden korkumuz yok. Halkımız 1 Kasım’da Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakanlığa, CHP’yi iktidara taşıyacak. Yolumuz açık olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here