Bedir; “29 Ekim Günü Ankara Mitingine Katılıyoruz”

0
109

vatan partisi açıklama25Vatan Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Bedir; “29 Ekim Günü Ankara Mitingine Katılıyoruz”

Vatan Partisi Hatay’da seçim çalışmalarını değişik yöntemlerle yürütmeye devam ediyor. Vatan Partisi milletvekili adayları ve parti yöneticileri bir taraftan toplu bildiri dağıtımı ve bir taraftan toplu yürünerek, halka partinin program ve politikalarını anlatıyorlar.

Vatan Partililer, İskenderun Atatürk caddesinde toplanıp, cadde boyunca yürüdü. Vatan Partisi aday ve yöneticilerin üzerinde Vatan Partisi tişörtleri, ellerinde Türk bayrakları ve parti bayrakları ile Atatürk caddesinden Atatürk anıt alanına geldiler. Vatan Partisi Hatay il sekreteri Emilhan Güçlü burada bir konuşma yaptı ve partilileri saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşundan sonra Şehit Pamir Caddesi üzerinden Havuzlu Çarşıya gelindi. Havuzlu çarşıda halka hitaben Emilhan Güçlü ve Vatan Partisi Hatay Milletvekili adayı İbrahim Bedir birer konuşma yaptılar.

“Cumhuriyet Değerlerini O Meydanda Savunacağız”

Vatan Partisi Milletvekili Adayı İbrahim Bedir, Vatan Partisi olarak 29 Ekim günü Ankara’da düzenlenecek mitinge katılacaklarını ve Cumhuriyet değerlerini savunup, terörü lanetleyeceklerini belirterek, arabalarla Ankara mitingine katılacaklarını söyledi ve halkı da mitinge katılmaya davet etti. Bedir; “Sizlerden kardeşlik, barış, iş ve aş için oy istiyoruz. Vatan Partisi mecliste olduğu zaman bu söylediklerimi daha hızlı ve etkin şekilde sağlayabilir. Komşularımızla ilişkileri ancak Vatan Partisinin içinde olduğu bir iktidar sağlayabilir. Güney sınırlarımızda yoğun şekilde bir terör örgütleri var ve bunları dikkatli bir şekilde takip ediyoruz. Vatan Partisinin iktidarında ne Kandilde ne de güney sınırlarımızda terör ve terörist olacaktır. Biz bunları biterceğiz. Hem komşularımızı hem bütün insanları barış ve kardeşliğe davet ediyoruz. Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyetimizi korumak ve kazanımlarını korumak için 29 Ekim’de Ankara’da olacağız. Herkesi oraya davet ediyoruz. Terörü lanetleyip, Cumhuriyet değerlerini o meydanda savunacağız. Bizler askerlerimizin, şehitlerimizin ve de bütün güvenlik güçlerimizin teröre karşı verdiği mücadelesinin yanındayız” dedi.

“Cumhuriyetimize Düzenlenen Tertibi Bozduk”

Emilhan Güçlü anıt alanında, şehitlere sahip çıktıklarını belirttiği konuşmada, Vatan savunmasının devam ettiğinin altını çizdi. Güçlü; “Vatan savunmasından asla vazgeçmeyeceğiz. Amerika ve Avrupa Büyük Ortadoğu Projesini mazlum milletlere dayatmıştı. Türk milleti bunu reddetti ve etmeye devam ediyor. Başta Ergenekon tertibini yerle bir ettik ve şimdi bu tertipçiler yargılanmaktadır. Türk ordusuna diz çökertmek ve teslim almak istediler. Silahsız Türk askerini teslim aldılar. Vatan Partisi olarak ordumuza, milletimize, Cumhuriyetimize düzenlenen bu tertibi, bozduk. Bağımsızlığımız, Cumhuriyetimiz için şehit düşen bütün asker ve polislerimiz bizim onurumuzdur” şeklinde konuştu.

Güçlü, havuzlu çarşıdaki konuşmasında ise Mustafa Kemal’in Altı okunu, Vatan Partisinin savunduğunu, onun için Mustafa Kemal’in yolunda yürüyenlerin Vatan Partisine oy vermesini söyledi. Vatan Partisi eylemi, bildiri dağıtıldıktan sonra son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here