“CHP, Güçlü Kadroları Olan Bir Parti”

0
98

kamil turan5CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adayı Kamil Turan, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Belediye meclis üyelerinin tamamının katıldığı ziyarette, Turan’a çıkmış olduğu yolda başarılar dileyen Başkan Culha, partideki aday adayı sayısının fazla olmasını zenginlik olarak değerlendirirken, millete hizmet etmek için talepte bulunan adayların sayısının artmasının da sevindirici olduğunu ifade etti.

Tek hedefinin Arsuz’un hizmet çıtasını yükseltmek olduğunu ifade eden Nazım Culha; “Arsuz konumu, yapısı ve sahip olduğu zenginlikler ile sıradan bir ilçe değil. Hatay’da Büyükşehir Yasası ile yeni yapılanan üç yeni ilçe olsa da aslında tek yeni ilçe Arsuz’dur. Çünkü, Payas aynı sınırlarla ilçe oldu, Defne ilçesi ise Antakya’dan ayrıldı. Ama, Arsuz 8 belde ve 25 köyün birleşmesinden oluştu. İlçemiz, Gaziantep’i, Ankara’yı İstanbul’u, Almanya’yı, Fransa’yı hatta tüm ülkeleri ilgilendiriyor. Turistik bölge olması dolayısıyla özellikle yazın, Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen turiste ve yazlıkçıya ev sahipliği yapıyor. Bu nedenle Arsuz, dünyayı ilgilendiren bir konumda… Buna paralel olarak da gelişmesi lazım. Bizler de Arsuz’u bu konsepte uydurmaya çalışacağız. Bu da tabi ki belli bir süreç gerektiriyor. 2015’te 15 yeni projemizin yanı sıra, devlet hastanemizin de temeli atılacak ve 4 lisenin de yeniden revizyonu yapılacak” derken, projeler hakkında bilgi verdi.

kamil turan6

Kabulden dolayı Başkan Nazım Culha’ya teşekkür eden ve seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği projeleri anlatan milletvekili aday adayı Kamil Turan da; “CHP, güçlü kadroları olan bir parti. Partimizin çalışkan örgüt yapısını İskenderun’da da hayata geçirebilmek ve halka hizmet etmek için bu göreve talibim. Aday gösterilsem de, gösterilmesem de CHP’nin bir üyesi olarak partimin başarısı için çalışacağım. Bölgenin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Büyükşehir yasasıyla ilçe statüsüne ulaşan Arsuz’da CHP bayrağının dalgalanmasından gurur duyuyor, başarılı çalışmalarınızın da devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

1972 kongresinden esen rüzgarın örgütü ayağa kaldırmasıyla rahmetli Ecevit’i Başbakan yaptığını söyleyen Turan örgütün tekrar silkinip ayağa kalkmasıyla 2015 seçimlerinde iktidarın yakalanabileceğini ve kendisinin bu bölgede buna talip olduğunu söyledi.

CHP’den milletvekilliğine aday adayı olan arkadaşlarının tamamının yanında olduğunu kaydeden Turan bütün çalışmaların partiyi yücelttiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here