CHP İş Dünyası Grubu İskenderun’a Geliyor

0
71

chp-iş dünyası1CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın başkanlığında; “CHP İş Dünyası Grubu” oluşturuldu. Grubun Hatay programı koordinatörü ise CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu oldu. İş dünyasının içinden milletvekillerinin katılımıyla oluşturulan İş Dünyası Grubu, Suriye ve Irak krizlerinin bölge illerinin ekonomisinde yarattığı sorunlar başta olmak üzere bölgedeki son durumu inceliyor.

Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ın başkanlığındaki CHP İş Dünyası Grubu, geçtiğimiz hafta; Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin’de görüşme ve incelemelerde bulunduktan sonra 5-6-7 Şubat tarihlerinde de Adana, Mersin ve Hatay’da çalışmalar yapmak üzere dün Adana’da çalışmalara başladı.

7 Şubat Cumartesi günü Hatay’da çalışma ve incelemelerde bulunacak olan İş Dünyası Grubunun Hatay programını CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu organize etti. Cumartesi günü Hatay’da gerçekleşecek olan çalışmalarda, bölgemizde yaşanan sosyal sorunların yanı sıra, özellikle ticaret ve sanayi sektöründe yaşanan etkiler ve çözüm yolları üzerinde çalışmalar yapılacak.

İş dünyası heyeti Hatay’da yapacağı çalışmalar ve ziyaretlerde, CHP İl teşkilatıyla ve vatandaşlarla bir araya gelecek; ildeki sivil toplum kuruluşlarını, Esnaf oda ve Birliklerini, Sanayi ve Ticaret Odalarını, Organize Sanayi Sitesini ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecekler.

Adana, Mersin ve Hatay illerini ziyaret edecek olan İş Dünyası Grubunda; Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Ali Sarıbaş, Gökhan Günaydın, İlhan Demiröz, Mehmet Ali Susam, Sena Kaleli, Serdar Soydan, Vahap Seçer yer alacak.

Grubun Hatay programı saat 09.30’da CHP Hatay İl Başkanlığı ziyareti ve burada bir basın toplantısı ile başlayacak. Grup daha sonra sırayla HAMOK, Hatay Esnaf Odaları Birliği, Organize Sanayi, Ticaret Odası ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretlerini gerçekleştirecek.

CHP İş Dünyası Grubu saat 15.30’da İskenderun Organize Sanayi Bölgesini ve ardından da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here