CHP Büyükşehir Adayı ‘Savaş’!

0
44

chp adaylarıCumhuriyet Halk Partisi, 30 Mart günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde belediye başkanlığı için kesinleşen adaylarını tek tek açıklamaya başladı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kısa süre önce Ak Partiden istifa ederek CHP’ye geçen Doç. Dr. Lütfi Savaş aday gösterildi.

Cumhuriyet Halk Partisinde merakla beklenen Hatay Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları açıklanmaya başlandı. Parti Meclisi, 3 Kasım 2013 tarihinde yaptığı toplantıda Antakya Belediye Başkanlığı için Ramiz Parlar, Kumlu Belediye Başkanlığı için Ekrem Baldıran, Samandağ Belediye Başkanlığı için de Mithat Nehir’i aday olarak belirlemişti.

Önceki gün yapılan Parti Meclisi toplantısında da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kısa bir süre önce Ak Partiden istifa eden mevcut Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş aday gösterildi. Altınözü Belediye Başkanlığına Hüseyin Sansa, Dörtyol Belediye Başkanlığına Metehan Duduoğlu ve Reyhanlı Belediye Başkanlığına da İbrahim Durmuş aday olarak gösterildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here