CHP Belen’den Atak Üstüne Atak!

0
72

chp belen19Yaptıkları faaliyetlerle adından sıkça söz ettiren CHP Belen İlçe Başkanlığı yine bir ilke imza atıyor. İlçe yönetimi, Cuma günü geniş çaplı bir katılım töreni düzenleneceğini bu törenin Fuat İnan konseri ile şölene dönüştürüleceğini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, Büyük CHP ailesine seslenerek; “CHP Belen İlçe Başkanlığı olarak Atatürk’ümüzün çizdiği yoldan ve hedefinden hiç bir zaman ayrılmadan Cumhuriyetimize her zamankinden daha çok sahip çıkarak yaptığımız mücadelede halkımıza her zaman doğruları anlatmaya çalıştık. Anlatmaya da devam edeceğiz.

Değerli yol arkadaşlarımız, Türkiye Cumhuriyetimizin CHP’ye su ve hava kadar ihtiyaç duyduğu bir dönemi yaşamaktayız. Bizler Belen’de Cumhuriyet meşalesini taşımaya devam edeceğimizi bildiriyoruz. İnsan odaklı hizmetlerimize de devam edeceğiz. Bu bağlamda sizlerin de bizlere desteğini bekliyoruz.

CHP Belen olarak yine ilklere imza atmaya devam ediyoruz. 8 Ağustos 2014 tarihinde Belen Atatürk Anıt alanında saat 16.00’da başlayacak ‘CHP’ye Katılım Töreni’nde değerli yerel sanatçımız Fuat İnan’da güzel yorumlarıyla katkı sağlayacaktır. Belen’de CHP Şölenine herkesi davet eder saygı ve sevgilerimizi sunarız” diye konuştu.

chp belen20

Emin Adımlarla Yürüyorlar

Öte yandan Bilen, İlçe Başkanlığı olarak Ramazan Bayramında protokol bayramlaşmasında da yerini aldıklarını belirtti. Kalabalık bir ekiple beraber Kaymakamlık Bayramlaşmasına katıldıklarını ifade eden Bilen, doğru yolda emin adımlarla yürümeye devam ettiklerine vurgu yaptı. Her geçen gün üye sayılarının arttığına işaret eden Bilen, bayramlaşma törenine yeni üyeleriyle birlikte katılım gösterdiklerine değinerek;  “CHP Belen İlçe Başkanlığımıza yeni katılan üyelerimizin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde, büyümenin sadece lafta değil, gözle de görünür olmasından dolayı mutluyuz. Doğru yolda emin adımla ilerlemeye de devam edeceğiz” dedi.

chp belen21

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here