CHP Belen’den “19 Mayıs’a Sahip Çık” Mitingi

0
70

chp belen mitingCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Teşkilatı, 19 Mayıs 2013 Pazar günü, Belen Atatürk anıt alanı önünde, Reyhanlı’da meydana gelen hain saldırıya tepki olarak “Teröre Lanet ve 19 Mayıs’a Sahip Çıkma Mitingi” düzenledi.

Halkın da desteklediği mitingde konuşan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Reyhanlı’da devletin olmadığı ve adeta sınırlarımız gibi yolgeçen hanına döndüğü bu ortamında her türlü olaya meydan vereceğinin altını çizdi. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel; “Sınırlar bir ülkenin namusudur ve bu sınır ihlalleriyle vatanın güvenliği zaafa uğratılmıştır. Bu kendini bilmezlik sonucu yaşananların ve terör şehitlerimizin sorumlusu bugünkü hükümettir” dedi.

Belen’de CHP ilçe Başkanlığı dışında hiç kimsenin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini asmadığının da altını çizen Yüksel; “İnanıyorum ki bundan sonra Belen halkı Atatürk’ün resmi konusunda daha duyarlı olacaktır” diye konuştu.

19 Mayıs’ın sadece gençlik spor bayramı olarak görülmemesi gerektiğini, 19 Mayıs’ın Türk Ulusunun kurtuluşunun başlangıcı olduğunun farkında olarak bu günün öneminin daha çok idrak edilmesi gerektiğini vurgulayan Yüksel; “CHP Belen İlçe Başkanlığı olarak Reyhanlı’da meydana gelen hain saldırıyı kınıyor, lanetliyoruz. Bu saldırıda şehit olan vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. AKP’ye gereken dersi bu büyük ulus sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here