CHP Belen Kongreye Gidiyor

0
58

chp belen3Başkan Yüksel; “Demokrasiye Gölge Düşemez”

CHP Belen İlçe Teşkilatı, Fevzi Yüksel Başkanlığında, Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarıyla kongre sürecine giriyor.

Hükümetin kurulamaması ve erken genel seçim tartışmalarının başlaması üzerine, bazı bölgelerde erken genel seçim sonrası kongrelerin yapılması kararı alındı. 7 Haziran seçimlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Türkiye genelinde, kongre sürecine girdiğini hatırlatan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel kongre sürecini değerlendirirken; “Demokrasiye gölge düşmemesi için Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarıyla kongre sürecine giriyoruz. Seçim çalışmalarımızı ve kongre hazırlıklarımızı bir arada yürütüyoruz. Geçtiğimiz günlerde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerine yepyeni bir kadro ile gireceğiz. 7 Haziran seçimlerine nazaran daha başarılı seçim geçireceğimize inancımız tam” ifadelerine yer verdi.

Kongreyi bu hafta sonu gerçekleştireceklerini kaydeden Başkan Yüksel; “20 Eylül saat 13.00’de Belen Kanuni Sultan Süleyman Kervansarayında kongremiz başlayacaktır. Kongremize tüm halkımız davetlidir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here