CHP Belen Kadın Kolları Hatice Bilen’le Yola Devam Kararı Aldı

0
197

chp belen kadın7Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Kadın Kolları, Kadın Kolları Başkanı Hatice Bilen Başkanlığında İlçe Binasında bir toplantı düzenledi.

Toplantıda Kadın Kolları masaya yatırıldı, eksikler ve yapılacaklar konuşuldu. Önümüzdeki 2015 genel seçimlerine hazırlanma adına Kadın Kolları, Hatice Bilen Başkanlığında yola devam kararı aldı. Kadın Kollarına alınacak yeni isimler de belirlendi. Bir dizi çalışma programı hazırlanarak, bu programın en kısa sürede hayata geçirilmesinin kararlaştırıldığı toplantıda ayrıca ülkemiz ve geleceğimiz için bir an önce çalışmalar yapılması konusunda da ortak karar alındı.

CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, kadın kollarının çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede; “CHP Belen Kadın Kollarımız gün geçtikçe yeni katılan bayan üyelerimizle daha fazla güçlenmiş ve hizmet yarışı içerisine girmişlerdir. Fedakar kadınlarımızı bizlerde canı gönülden destekler ve kutlarız. Cumhuriyet Halk Partimizin Belen’de, Hatay’da ve Ülkemizin genelinde iktidara taşınacağının da altı çizilmiştir. Kadın Kollarımızın çalışmalarının Belen’de aralıksız devam edeceğini bildirir saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here