CHP Belen Kadın Kolları Başkanı Yüksel Evren; “Tabuları Yıkacağız”

0
141

chp belen-kadın kolları3Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı yaparak yeniden yapılanmaya giden CHP Belen Kadın Kolları aktif çalışmaları ile göz dolduruyor.

CHP Belen Kadın Kolları göreve başladığı günden bu yana adından sıkça bahsettiren çalışmalara imza attı. Her Çarşamba ev toplantısı düzenlediklerini söyleyen Kadın Kolları Başkanı Yüksel Evren; “İlçe Başkanım Fevzi Yüksel’in desteği ile doğru yolda yürümeye başladık. Ev ev, sokak sokak gezerek partimizi anlatıyoruz. Evet, Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlatıyoruz. Anlatıyoruz çünkü ülkemiz üzerine oynanan kirli oyunları bozacak tek güç Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu yüzden ülkemizin CHP’ye, CHP’nin de bizlere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

chp belen-kadın kolları4

Belen’de CHP’ye Katılımlar Sürüyor

CHP Belen Ailesi’nin daha da büyüyeceğinin sinyallerini veren Evren; “Ev toplantılarımız sadece çay kahve sohbetlerinden ibaret değil. Sadece parti üyelerimizin evlerinde de gerçekleşmiyor. Her kesimden insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Bunda da ciddi başarılar elde ediyoruz. Partimize yeni katılımlar sağladık.  Yeni katılımlarla Belen’de CHP Ailesi daha da büyüyor ve büyümeye de devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi’nin doğası gereği kapıları herkese açıktır. Vatandaşlarımız yanlış bilinçlendiriliyor. CHP Belen Kadın Kolları olarak tabuları yıkacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here