CHP Belen Gücüne Güç Kattı!

0
108

chp belen1Katılım Şöleninde CHP Saflarına Geçen Üyelere Rozetleri Takıldı

Geçtiğimiz hafta sonu CHP Belen İlçe Teşkilatı katılım şöleni düzenledi. Oldukça geniş bir kalabalığın iştirak ettiği şölende partiye yeni katılanlara rozetleri takılırken, sanatçı Fuat İnan’da söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlilere coşkulu anlar yaşattı.

CHP Belen İlçe Teşkilatı her geçen gün büyümeye devam ediyor. İlçe eski başkanı ve CHP’nin Belen Belediye Başkan adayı Fevzi Yüksel ile İlçe Başkanı Sabriye Uçum ve tüm yöneticilerin büyük katkılarıyla çalışmalarını sürdüren Belen teşkilatı son katılımlarla gücüne güç kattı. Bir dönem Ak Parti İlçe Başkan Yardımcılığı yapmış olan İrfan Göçmen’in de CHP rozeti taktığı şölene, Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu ile Hasan Akgöl, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın eşi Nazan Savaş ile il ve ilçe yöneticileri ve kadın Kolları üyeleri katıldı.

chp belen2

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel, Ak Parti hükümetinin her zaman usulsüzlüklere imza attığına işaret ederek; “Anne ve abaların her zorluğa rağmen dershaneye gönderdiği çocukların girdikleri sınavlarında bile usulsüzlük yapılmış ve çocuklarımızın geleceği ile oynanmıştır. Buradan bu usulsüzlükleri yapanları kınıyor ve ‘yuh olsun’ diyorum” şeklinde konuştu. Yüksel son katılımlarla birlikte CHP belen’in gücüne güç kattığına işaret etti.

Ak Parti de İlçe Başkan Yardımcılığı da yapmış olan İrfan Göçmen ise CHP saflarına geçişi hakkında yaptığı değerlendirmede “Yaklaşık 12 yıldır Ak Parti’ye çeşitli hizmetlerim oldu. Bundan sonra CHP’nin büyümesi için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

 Milletvekilleri Mevlüt Dudu ile Hasan Akgöl ise özverili çalışmalar sonunda emeklerin karşılığının alındığına ve CHP ailesinin günden güne büyüyüp güçlendiğine işaret ettiler.

chp belen3

Konuşmaların sonunda sahne alan sevilen sanatçı Fuat İnan’da davetlileri söylediği birbirinden güzel şarkılarla coşturdu. İnan’ın konserinin ardından CHP Belen’e katılan tüm üyelere rozetleri tek-tek takıldı.

Bilen; “Mücadelemiz Sürecek!

CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, katılımlarla ilgili yaptığı değerlendirmede insanların yüreğine ektikleri emeğin karşılığını aldıklarını ve bereket olarak geri döndüğünü kaydetti. Yıllardır sağın egemen olduğu ilçede, emeği inkar edilemeyecek olan Fevzi Yüksel, İlçe Başkanları Sabriye Uçum ile tüm partililerin büyük çabalar sarf ettiğini ve partinin bu seviyeye çıkartıldığını belirten Bilen; “Mücadelemiz Belen’i sosyal belediyecilikle tanıştırana dek devam edecektir” dedi. Bilen, bu anlamlı günde, bu anlamlı mücadeleye destek veren bütün yol arkadaşlarına teşekkürlerini de sundu.

chp belen4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here