CHP Belen Ailesine AKP’den Katılım!

0
40

chp belen18Bilen; “CHP Geleceğimizin Aydın Yüzüdür”

CHP Belen İlçe Başkanlığı Belen’de yükselişe devam ediyor. Partilerinin ayrım yapmadan hizmetini fark eden Belen halkının CHP çatısı altında birleşmeye karar verdiğini kaydeden CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, her geçen gün büyümeye devam ettiklerini kaydetti.

CHP Belen İlçe Başkanlığının, hangi görüşte olursa olsun insan ayrımı yapmadan herkese kapısını açtığını vurgulayan Bilen, bu bağlamda Belen AKP İlçe Başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi İrfan Göçmen, eski Benlideresi Muhtarı Mehmet Göçmen’in yaklaşık 50 kişiyle beraber CHP’ye katıldıklarını duyurdu.

Partilerine katılım gösterenlerin üyeliklerinin yapıldığını ifade eden Bilen; “Kendilerine hoş geldin derken, bütün Belenli hemşerilerimizi de CHP çatısı altında toplanmaya çağırıyoruz. Neden CHP? Cumhuriyet Halk Partimiz başta halka hizmetin hakka hizmet olduğuna inanmış, yaptığımız çalışmalarımızda da hep insan odaklı olmuştur. CHP biat partisi değildir, CHP herkesin düşüncesini özgürce ifade edebilme hakkının verildiği tek partidir. CHP geleceğimizin aydın yüzüdür. CHP medeniyettir, CHP özgürlük ve bağımsızlıktır. CHP halktır ve haktır. Hadi yeni bir Belen için CHP’ye” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here