CHP Belen Ailesi de Sarıkamış Şehitlerini Andı

0
77

chp belen-sarıkamış1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Örgütü, geçtiğimiz Pazar günü, vatan uğruna Sarıkamış’ta canlarını feda eden şehitlerin anısına Atik Yaylasında düzenlenen etkinliğe katıldı.

Etkinlik sonrası duygularını ifade eden CHP Belen Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Vatanın bölünmez bütünlüğü için, vatan ve bayrak uğruna bundan 100 yıl önce hiç düşünmeden canlarını seve-seve feda eden şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. CHP Belen Ailesi olarak, Sarıkamış Şehitlerini anmak üzere Atik mahallemizde düzenlenen etkinliğe, yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kolları, kadın kolları üyeleri ve tüm partililerle beraber katıldık.

chp belen-sarıkamış2

Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için ne yapsak azdır. Vatanın tek bir çakıl taşını vermemek için canlarını veren vatan evlatlarını asla ve asla unutmayacağız. Şehitlerimizin canlarını verdiği bu cennet vatanın değerlerine bizler de sahip çıkacağımızın sözünü vererek, bu duygu ve düşüncelerle Sarıkamış Şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here