CHP Belen Ailesi Bayramlaşmaya Renk Kattı

0
93

chp belen28Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen ailesi, Kurban Bayramı nedeniyle 5 Ekim Pazar günü Belen Atatürk Anıt Alanında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine oldukça kalabalık bir şekilde iştirak ederek, törene renk kattı.

CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bilen de tüm üyelerle katıldıkları törende adeta gövde gösterisi yaptıklarını ve Belen halkından da övgü aldıklarını kaydetti. Bunca yıl verilen itinalı çalışma ve emeğin adeta tezahürünün gerçekleştiğine işaret eden Bilen; “Bu durum CHP Belen ailesinin doğru yolda ilerlediğinin teminatı olmuştur. Emeği inkâr edilmeyecek olan ilçe eski başkanımız ve Belediye Başkanı adayımız Sayın Fevzi Yüksel ve İlçe Başkanımız Sayın Sabriye Uçum’un önderliğindeki CHP ailesi, Belen’de emeğin kazanacağını ispatlamıştır.

chp belen29

Çalışan, Geçte Olsa Kazanacaktır!

Kalabalık bir gurupla katıldığımız protokol bayramlaşmasında düzenli ve disiplinli davranıştan dolayı halkın övgüsüne de mazhar olduk. Bizler de Belen’i sosyal belediyecilikle tanıştıracağımızın sözünü vererek ‘yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olsun’ diyerek bizlere güvenen vatandaşlara saygılarımızı sunup görevimize kaldığımız yerden devam etme adına tören yerinden ayrıldık.

Herkes ilçe başkanlıklarını haftanın bir günü açarken, bizler ise ilçe başkanlığımızı sadece bir gün kapatıyoruz. Sonuç olarak, tezahürü geçte olsa çalışan elbette kazanacaktır!” diye konuştu.

chp belen30

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here