“CHP Bayrağı Belen’de Her Zaman Dalgalanacak”

0
330

chp belen1CHP Belen İlçe Teşkilatı Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Teşkilatı, yerel seçimlerin ardından çalışmalarına yeniden hız verdi. Belen’deki tüm mahalleleri yeniden gezeceklerini ve kapıları tek-tek çalarak çalışmalarını anlatacaklarını kaydeden CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Erdener Uçum; “Halkımızı dinliyoruz, sorunları takip ediyoruz, sıkıntıların çözümü için uğraşacağız” dedi.

CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Erdener Uçum ve CHP’nin Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel, partinin ilçe yöneticileri ile birlikte, yerel seçimler sonrasında yeniden atağa geçti. CHP’li heyet seçimler sonrasında ilk olarak Belen’in Kömürçukuru Mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen partililer, halkın sofrasına konuk oldu ve sıkıntılarını dinledi.

chp belen2

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Erdener Uçum; “Kömürçukuru mahallemizde halkımızın sorunlarını dinledik. Hemen çalışmalara başladık. Halkımızın sıkıntılarını gerekli yerlere taşıyarak çözüm üretmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

CHP olarak Belen’de iyi işler çıkardıklarını kaydeden Belen Belediye Başkan Adayı Fevzi Yüksel ise; “Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. CHP’nin bir neferi olarak ilçemizde çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkımızın evine sofrasına konuk oluyoruz ve onların dertlerini dinliyoruz. Elimizden geldiğince de yardım etmeye çalışıyoruz. CHP’nin bayrağı Belen’de her zaman dalgalanacaktır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here