CHP Ailesi Belen’de Halkla Bütünleşti!

0
73

chp belen53İlçe Başkanı Yüksel; “Biz Sadece Seçim Zamanı Değil Her Zaman Halkımızın Yanındayız

Belen’in Kömürçukuru Mahallesi’nde askere gidecek beş genç için düzenlenen asker eğlencesinde duygu dolu anlar yaşandı.

CHP Belen Ailesi; İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ilçe yönetimi ve gençlik kolları olarak katıldığı asker eğlencesinde halkla bütünleşmenin, iç içe olmanın ve vatandaşın önünde değil yanında durmanın gururunu yaşadı. Dayanışma içinde kaynaşarak vatandaşlarla bir bütün olduklarının ve birlik beraberliğe verdikleri önemin altını çizen İlçe Başkanı Yüksel; “Teşkilat olarak davet edildiğimiz eğlenceden aile olarak dönüyoruz. Biz sadece seçim zamanı değil her zaman halkımızın yanında olan bir teşkilat olduk. Halkımızla bütünleştik ve aralarına karışarak iç içe olduk. Eğer Belen’de CHP Ailesi büyüyorsa vatandaşların iyi gününde de kötü gününde de yanında olmasına borçludur” dedi.

Vatani görevlerini yapacak olan gençler içinse duygularını dile getiren Yüksel; “Burada beş gencimiz vatani görevlerini yapmak üzere peygamber ocağına gidecekler. Eğer ezanımız gök kubbede okunuyorsa ve biz rahat uyuyabiliyorsak böyle yiğitlerimiz sayesindedir” şeklinde konuştu.

Kömürçukuru Mahallesi Muhtarı Mehmet Doğru’nun desteğiyle düzenlenen eğlenceye tüm mahalle sakinleri katıldı. CHP Ailesi programdan sonra mahalle sakini Mustafa Günay’ın evine misafir oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here