“Çevreye Zarar Veren Tüm Etkenlere Karşıyız”

0
61

TÜMSİAD Hatay Şubesi Yönetimi Basınla Bir Araya Geldi

İskenderun’da faaliyete girmesiyle Hatay genelinde üye sayısını 100’e ulaştıran ve yılsonuna kadar 500 üyeyi yakalamayı hedefleyen TÜMSİAD Hatay Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun’da basın ile bir araya geldi.

Hatay genelinde teşkilatlanma çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını kaydeden TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk; “Hatay genelinde teşkilatlanıyoruz. Merkezimizi İskenderun’a kurduk. Yönetim kurulu üyelerimiz ise Kırıkhan, Reyhanlı, İskenderun ve çevre ilçelerden oluşuyor. Türkiye genelinde 55’den fazla ilde derneklerimizi kurduk ve üye sayımızda her geçen gün artmaktadır. 2005 yılında kurulan bir derneğiz. 2013 yılı itibari ile 12 bini aşan üye sayımız ile en çok üyesi bulunan sivil toplum kuruluşuyuz. Yapılanmamız genel merkez tarafındandır. Bizi diğer derneklerden ayıran farkımız ise biz KOBİ’leri seçen bir derneğiz. AB üyelerinin dâhil olduğu yaklaşık 37 tane ülkede temsilcilerimiz bulunmaktadır.

Hatay ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bulunduğumuz ile katma değer sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Temennimiz Suriye olaylarının bir an önce sona ermesini, akan kanların durmasını, bölgemizin ekonomik ve sosyal yönden güçlenmesini arzu etmekteyiz. İskenderun Körfezi’nin enerjiye ihtiyacı var. Termik santraller konusunda çevreyi kirletmeyen, enerji üretimine karşı değiliz, ancak çevreye zarar veren tüm etkenlere karşıyız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here