Çevreci ve Eczacılardan da Çelik-İş’e Destek Geldi

0
83

çevrecilerden destekİskenderun Çevre Koruma Derneği (İÇKD) yöneticileri ile bazı eczacılarda İsdemir grevindeki çelik işçisine destek geldi. İÇKD Başkanı Barış Sönmez ve marsbahis şube yönetim kurulu üyeleriyle bazı eczacılar, İsdemir İsmail Akçakmak Kapısı’ndaki grev çadırını ziyaret ederek grevdeki işçilerle buluştular. Ziyarette Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Mali Sekreter Bayram Altun, Şube Başkanı Metin Önde, şube yöneticileri ve grevdeki bazı işçiler hazır bulundular.

Ziyaret sırasında konuşan Genel Başkan Cengiz Gül; “Çelik-İş Sendikası asla geri adım atmaz. Bu haksızlığın hesabını soracağız. Bunu herkes böyle bilsin. Bize destek çığ gibi büyüyor. Çelik işçisi ve sendikam adına sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genel Başkan Gül’den sonra söz alan Çevre Koruma Derneği Başkanı Barış Sönmez; “Grevin aynı zamanda bir çevre sorunu olduğunu düşünüyoruz. Bu grevin bitmesi, olumlu sonuçlanması için ne yapılabilir onu düşünüyor ve arıyoruz. Burada ne olup bittiğini anlamaya geldik. Durum tespitimiz ve değerlendirmemiz neticesi kamuoyunu bir basın açıklamasıyla bilgilendirebiliriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here