Çetin; “Kazanan Biz Olacağız!”

0
64

kırıkhanspor29Kırıkanspor Teknik Direktörü Mehmet Çetin, hafta sonu önemli bir maça çıkacaklarını belirterek; “Cizrespor’un artılarını eksilerini biliyoruz, kazanan biz olacağız” dedi.

Temmuz’dan bu yana yoğun tempoda çalıştıklarını da kaydeden Çetin; “Cizrespor maçı öncesi gözümüzü teknik taktik antrenmanlara çevirdik. Pazar günü oynayacağımız Cizrespor maçının zor geçeceğini biliyoruz ancak biz Kırıkhanspor olarak sahaya gerçek performansımızı yansıtır isek maçtan galip gelen takımın biz olacağımız bilincindeyiz. Rakibimiz Cizrespor çok ciddi transferler yaptı, onları aynı zamanda hazırlık maçlarında izleme fırsatım oldu. Cizrespor’un artılarını eksilerini biliyoruz” diye konuştu.

Bölgemizde gece maçlarının oynanması gerektiğine de işaret eden Çetin; “Bilindiği üzere bölgemiz çok sıcak. Gündüz maçı, sporcu sağlığı açısından çok tehlikeli! Ne yazık ki bölgemizde beş tane profesyonel takım var ancak hiç birinin sahasında gece maçı oynanmıyor. Buradan yetkililere sesleniyorum futbolcuların sağlığı alınacak galibiyetten daha önemlidir ne olur bu işe bir an önce el atsınlar” şeklinde konuştu.

Kırıkhan’da futbolun yaşamın bir parçası olduğuna da değinen Çetin; “Yediden yetmişe herkes futbol aşığı! Hancılar Taraftar Grubu ile tüm taraftarımızın maçın son düdüğüne kadar yanımızda olmalarını istiyorum. Buradan tüm Kırıkhan halkına da sesleniyorum. Bu sene takımımıza biraz daha sarılın ve bizi yalnız bırakmayın tribünleri doldurun bizim gücümüze güç katın” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here