Cemaatten Başkan Civelek’e Teşekkür

0
55

civelek'e teşekkürEski günlerde olduğu gibi gür bir şekilde akan suda abdest almanın mutluluğunu yaşayan Kaptan Paşa Camii cemaatlerinden Yaşar Araç, buna vesile olan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e teşekkür etti.

Özellikle Cuma namazlarında ibadet etmek için camiye akın eden cemaatin, musluklardan az akan sulardan dolayı abdest almak için uzun kuyruklar oluşturduğunu belirten Yaşar Araç; “Çocukluğumuzdan bu yana camide namaz kılıyoruz. Bundan 30 sene kadar önce abdest almak için geldiğimiz cami avlusunda musluklardan sular şarıl-şarıl akardı. Son yıllarda su şebekelerinden kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle sular az akıyordu ve abdest almak için çeşme başında uzun kuyruklar oluşurdu. Mevcut Belediye Başkanımız Yusuf Civelek’in girişimleri neticesinde eski günlerde olduğu gibi çeşmeden sular yeniden şarıl-şarıl akmaya başladı. Allah ondan razı olsun” dedi.

Bu sıkıntının sadece camide yaşanmadığına da vurgu yapan Araç; “Bu sıkıntı tüm İskenderunlularında sıkıntısıydı. Kentin en büyük sıkıntısı olan su sıkıntısını çözdüğü için Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Civelek’e bir İskenderunlu olarak, bir camii cemaati olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here