Çelik-İş İskenderun Şubesi, Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı

0
104

çelik-iş açıklama13Toplantıda Birlik Mesajları Verildi

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesi, 2015 yılının ilk bilgilendirme toplantısını, İsa Taş Plaza’da akşam yemeği eşliğinde gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıya Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Genel Mali Sekreter Bayram Altun, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Demir, Şube Sekreteri Mehmet Güngör, Şube Mali Sekteri Murat Kayış, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ender Keser, Şube Eğitim Sekteri  Rifat Alpboğan ve Çelik-İş Sendikasına mensup delege işçiler katıldılar.

Birlik, beraberlik ve coşkunun yaşandığı gecede, sıklıkla birliktelik sloganı atılırken, Genel Başkan Gül, salona girişinde alkış ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Gecede yapılan konuşmalarda işçiyi bölen ve emekçiyi güçsüz hale getiren sendikanın sarı sendika olduğu, sarı sendikanın işçilere öncelikle işsizlik gibi büyük mağduriyetler yaşattığı ve söz konusu sendikanın İsdemir’in sendikasız kalmasına bile razı olacak girişimlerde bulunduğu vurgulandı.

çelik-iş açıklama14

Toplantının ilerleyen bölümlerinde Çelik-İş delegasyonları, çalışmalarını 2015 yılı içinde de hız kesmeden devam ettirme kararı aldılar ve birliğin, dirliğin, huzurun ve güç birliğinin adresinin yarım asırlık Çelik-İş Sendikası olduğunu vurguladılar. Gecenin katılımcıları ilaveten tüm emekçileri tekrar tekrar Çelik-İş Sendikası çatısı altında toplanmaya davet ettiler ve 2015 yılı içinde de bilgilendirme toplantılarını, bölge genelinde sürdürme kararında olduklarını ifade ettiler.

Çelik-İş Sendikası delegeleri son olarak sendikal mücadeleden asla vazgeçmediklerini, sendikal mücadele anlamında çiçek ve çiçekleri tahrip eden bir sendikal anlayış olsa da, baharın gelişinin engellenemeyeceği ve Çelik-İş Sendikası’nın bir bahar güneşi gibi yeniden İsdemir üzerine doğacağı vurgulandı. Müthiş bir kararlılık, sevgi, beraberlik ve dayanışma gösteren Çelik-İş delegasyonu, toplantı sonunda da salonu slogan ve alkışlarla inlettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here