Çelik-İş Sendikasına Osmaniye’den Ziyaret!

0
87

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş ile yönetim kurulu üyeleri, bir süre öne yapılan olağan üstü kongrenin ardından Çelik-İş Sendikası Genel Başkanlığına seçilen ve Hak-İş  Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Cengiz Gül ile sendikanın şube başkanlığına seçilen Metin Önde ve ekibine tebrik ziyaretinde bulundular.

Çelik-İş sendikası İskenderun şube binasındaki tebrik ziyaretinde, Genel Sekreter Hacı Gönül, Mali Sekreter Tuncay Avcı, Teşkilat Sekreteri Musa Okçu, Eğitim Sekreteri Murat Kayış ile sendikanın Hukuk Danışmanı Cihan Önal’da hazır bulundu.

Ak Parti Osmaniye İl Başkanı Emir Hasan Arslantaş, burada yaptığı açıklamada; “Osmaniye ilimize ilk defa bir sendika gelmesi bizleri sevindirmiştir. İl teşkilatı olarak Çelik-İş Sendikasına destek olacağız. Yeni seçilen Genel Başkan Cengiz Gül ve ekibine, İskenderun Şube Başkanlığına seçilen Metin Önde ve ekibine tebrik ediyor başarılar diliyoruz” dedi.

Çelik-İş sendikası Genel Başkanı  Cengiz Gül, yapılan tebrik ziyaretinden dolayı Arslantaş’a il yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here