Çelik İş Sendikasına Bir Tebrik Bir Teşekkür Ziyareti

0
520

Yılmazlar’dan Tebrik Ziyareti

Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, bir süre önce yapılan olağan üstü kongrenin ardından, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına seçilen yeni yönetimi ziyaret etti. Sendikanın binasına gelen Belen Belediye  Başkanı Cemil Yılmazlar ile Belediye meclis üyeleri, başkan Metin Önde, Genel sekreter Hacı Gönül, Mali sekreter Tuncay Avcı, Teşkilatlandırma sekreteri Musa Okçu İle Eğitim sekreteri Murat Kayış ile görüştü. Hoşça geçen sohbettin ardından Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar  ile Belediye meclis üyeleri Çelik-İş sendikasının yeni yönetimini tebrik etti. Başkan Metin Önde de ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Kızılay’dan Çelik-İş Sendikasına Teşekkür Ziyareti

Kızılay kan merkezleri Bölge Müdürü Dr. İpek Aksu ile Kızılay İskenderun kan bağış merkez müdürü Dr. Volkan Karaca Çelik-İş sendikası İskenderun şube binasına gelerek yöneticilerle görüştü.

Kızılay Kan Merkezleri Bölge Müdürü Dr. İpek Aksu ile Dr. Volkan Karaca, İsdemir’de çalışan işçilere geçmiş yıllardan beri yaptıkları kan bağışından dolayı teşekkür ettiler. Aksu ile Karaca, aynı zamanda da sendikanın İskenderun şubesine seçilmelerinden dolayı Metin Önde ve diğer yöneticilere başarılar diledi.

Başkan Metin Önde, “İsdemir işçisi geçmiş yıllardan beri Kızılay kan bağışı yapmaktadır. Bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Biz sendika olarak da gereken desteği vermeye hazırız. Yaptığınız ziyaretten dolayı yönetim kurulu olarak sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here