Çalışkan; “80 Milyonu Kucaklayacak Olan Saadet Partisi’dir”

0
151

saadet partisi4Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan; “80 Milyonu Kucaklayacak Olan Saadet Partisi’dir”

Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatı, 1 Kasım seçimleri için adaylarını İskenderun’da da basın mensuplarına tanıttı. Düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına, Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe’nin yanı sıra Hatay Milletvekili adayları Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Halil Çelik, Mehmet Harputluoğlu, Atilla Erol, Yusuf Çiçek, Fahri Serdar Özal, Ramazan Öksüz, Abdulhadi Bük, Yunus Mullaoğlu, Mehmet Aydoğan ile Parti Yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Milletvekili adaylarının kendilerini tanıtan kısa konuşmalarının ardından söz alan Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, tüm teşkilat olarak hazır ve sahada olduklarını belirtti. 4 Ekim’de Ankara’da yapılan toplantıda ‘Yüreğini Dinle Saadet Duyacaksın’ sloganıyla seçime start verdiklerini de kaydeden Eğe; “Tüm Teşkilatlarımız ile meydanlardayız. En iyi sonucu alacağımıza inancım tamdır. Adaylarımız başarılar diliyorum. 1 Kasım seçimlerinin teşkilatımıza, partimize ve tüm ülkeye hayırlar getirsin” diye konuştu.

saadet partisi5

Halkımızın Sürpriz Yapacağına İnanıyorum

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi, Hatay Milletvekili 1. Sıra Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ise ülkenin Saadet’e en muhtaç olduğu bir sürecin yaşandığına dikkat çekti. Saadet Partisinin Meclis için önemli olduğuna işaret eden Çalışkan; “Meclisteki partilerin acizliğini görüyoruz. Oluşan kaos ülkemizi oldukça kötü etkiledi. Bu yüzden Saadet Partisi bu ülke için çok önemlidir. Ergenekon davasında herkes alkış tutarken, biz ‘Bu Amerika Karşıtı Askerlerin Tasfiye Edilmesidir’ dedik nitekim dediklerimiz de çıktı. Çözüm sürecinde de aynı şekilde ülke çözülmenin eşiğine geldi. Onun için diyoruz ki yaşanan felaketlere karşı dur demek için Saadet Partisine ihtiyaç vardır. Geleceği gören, 80 milyonu kucaklayacak olan Saadet Partisi’dir. Ben 1 Kasım’da halkımızın büyük bir sürpriz yapacağına inanıyorum” dedi.

Saadet’in Sesi Kısılmamalı

Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ayrıca haksız bir seçim kampanyası ile karşı karşıya olduklarının da altını çizdi. Propaganda yapmanın demokratik hakları olduğuna değinen Çalışkan; “İktidar partisi tüm TV kanalları, kamu ve devlet imkânları ile belediyelerin yardımıyla seçim çalışmaları yapıyor. Maalesef bu ülkenin geleceğini düşünen, milletin tarihini, kültürünü, öz benliğini temsil eden Saadet Partisinin sesinin kısılmaya çalışılıyor.

saadet partisi6

Ellerinde devlet ve belediye imkânları olanlar, haksız şekilde kendilerine emanet edilen kamu kaynakları ile seçim propagandası yaparken, alın teri ile siyaset yapan partilerin demokratik propaganda hakkının engellenmesi kabul edilemez. Seçim sürecinin matem havasında geçmesine sebep olanlar büyük bir yenilgi alacaklardır. Bu kaos sürecinin, 1 Kasım’dan sonra huzura kavuşmasını umuyorum” şeklinde konuştu.

Havuz Medyası Bize Yeterince Yer Vermiyor

Son yıllarda Saadet Partisindeki oy düşüşüne yönelik bir soruya cevap veren İl Başkanı Mustafa Eğe, konuyla ilgili Havuz Medyasına tenkitlerde bulundu. Eğe; “Saadet Partisi olarak Havuz Medyasında yeterince yer alamıyoruz. Milletimiz bu yüzden bizi pek tanımıyor ve faaliyetlerimizi duymuyor” değerlendirmesinde bulundu.

Basın mensuplarının sorularına cevap veren Eğe, Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın da 28 Ekim’de Hatay’a gelerek, hep birlikte bir program gerçekleştireceklerini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here