Çağatay ve Toz Ailelerinin Mutlu Günü

0
448

Betül-Abdullah Çifti Mutluluğa Yelken Açtı!

İskenderun Adliyesi 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Engin Çağatay’ın kızı Betül ile Mehmet Toz’un oğlu Abdullah gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Gerçekleştirilen Düğün Töreninde sevenleri, Çağatay ve Toz Ailelerini yalnız bırakmadılar.

Kentin sevilen simalarından olan Fatma-Engin Çağatay çiftinin kızları Betül ile Şehriban-Mehmet Toz çiftinin oğulları Abdullah, geçtiğimiz hafta sonu Grand Plaza’da gerçekleştirilen görkemli bir düğün töreni ile birlikte ömür boyu birlikteliğe ‘Evet’ diyerek hayatlarını birleştirdiler.

Birçok siyasetçi, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve personelleri, işadamları ile birçok davetlinin huzurunda gerçekleştirilen düğün töreni, renkli görüntülere sahne olurken, genç çift gece boyunca gönüllerince eğlenerek mutluluklarını sevenleri ile birlikte paylaştılar.

Çağatay ve Toz Aileleri, düğün merasimi boyunca davetlilerle bir-bir ilgilenirken, düğüne katılan yüzlerce misafir de çalınan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi ve Betül-Abdullah çiftine bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundular.

Bizlerde İskenderun Gazetesi Ailesi olarak, Betül ve Abdullah çiftine uzun yıllar sağlık, esenlik ve mutluluk dolu nice güzel günler temenni ediyoruz.

Betül ve Abdullah Çiftine Mutluluklar!

Değerli Dostum, İskenderun Adliyesi 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Engin Çağatay ile eşi Fatma Çağatay’ın güzel kızları Betül, Şehriban ve Mehmet Toz çiftinin oğulları Abdullah ile geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Güzel bir düğün töreninin ardından hayatlarını birleştiren genç çifte bir ömür boyu Huzur ve Mutluluklar dilerken, Fatma-Engin Çağatay çifti ile Şehriban-Mehmet Toz çiftini de tebrik ediyorum.

Rızkullah Terbiyeli

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here