Büyükşehir Daha Yeşil Bir Hatay İçin Çalışıyor

0
160

büyükşehir belediyesi1Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesinde bulunan palmiye ağaçlarını budadı. Payas ilçesinde bulunan orta refüjlerde bakım ve budama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Kış mevsiminin gelmesiyle kuruyan ve bozulan dallar aşağıya doğru sarkmaya başlayınca ekipler tarafından zarar verilmeden büyük bir titizlikle budandı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mustafa Dönmez; “Havaların soğumasıyla birlikte şehrimizdeki ağaçların dallarında kuruma ve bozulma tespit ettik. Ağaçlarımızın daha fazla zarar görmemesi, şehrimizin hemşerilerimize yakışır bir hale gelmesi için çalışmalarımızı başlattık. Budama ve bakım çalışmalarımız tüm ilçelerimizde hızla devam edecek. Hatay’ın sağlıklı ve estetik görünmesi için Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun mesai harcamaya devam edeceğiz” dedi.

büyükşehir belediyesi2

Başkan Savaş, Bekbele Taşıyıcılar Kooperatifini Ziyaret Etti

Öte yandan Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş İskenderun’da Bekbele Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret etti. Başkan Savaş ziyaretinde masa başında hizmeti asla benimsemediklerini, hizmetin halkımızla iç içe olunarak gerçekleşeceğine inandığını ifade ederek, sürekli halk ile iç içe ve el ele yürüyeceklerini dile getirdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kooperatif üyeleri ve şoförler ile birlikte ulaşım sorunlarını değerlendiren başkan savaş bu sorunun ancak şoförlerimiz ile el ele verince düzeleceğine, sıkıntıların  ancak birlik içinde çözüleceğine inandığını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here