Büyükşehir Belediyesi Hataylıları Kitapla Buluşturacak

0
64

büyükşehir-kitap fuarıHatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) örnek davranışlarına bir yenisini daha ekliyor. Yaptığı çalışmalarla herkesin beğenisini kazanan HBB, Hatay 1. Kitap Fuarı ile Hataylıları birçok yazar ve kitabı ile buluşturacak.

Bilinçli ve sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi ve toplumsal farkındalığın yaratılması için büyük çaba harcayan HBB, Hatay halkını söyleşiler, paneller ve imza günleri ile dolu olacak bu fuara tanıklık etmeye davet ediyor.

Fuar ile ilgili düşüncelerini paylaşan HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş: “Kitaplar bir toplumun yaşayışını ve dünyaya bakışını ifade eden en önemli araçlardan biridir. Üzülerek belirtiyorum ki, kitap okuma alışkanlığında istenilen düzeyde değiliz. Bu olumsuz durumu ortadan kaldırmak ve iyileştirmek için çaba harcıyoruz. 1. Hatay Kitap Fuarı ile bu konudaki kararlılığımızı göstermek istedik. Geleceğe umutla bakan aydınlık nesillerin yetişmesi için halkımızı bu fuara bekliyoruz” dedi.

12 Aralık Cuma günü (bugün) saat 13.30’da Hatay Kültür Merkezi’nde kapılarını tüm kitapseverlere açacak olan fuar, 23 Aralık tarihine kadar sürecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here