Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Güzelyayla Göleti İçin İncelemelerde Bulundu

0
306

yayladağı göleti1Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi’ne bağlı Tarımsal Şube Müdürlüğü’nde görevli teknik elemanlar Isparta ve Afyonkarahisar illerinde teknik inceleme gezisinde bulundu.

Bereketli topraklara sahip olan Hatay’da, başlıca geçim kaynaklarından biri tarımdır. Bu gerçeği dikkate alan Büyükşehir Belediyesi tarımın gelişmesi için gerekli her türlü çalışmayı gerçekleştiriyor. Bir yandan yeni tesisler inşa eden Büyükşehir Belediyesi diğer yandan mevcut tesislerden yüksek verim alınmasını sağlıyor.

yayladağı göleti2

Hatay’daki mevcut göletlerden ve yeni yapılacak göletlerin projelendirilmesinden sorumlu olan mühendisler, Isparta’ya bağlı Yalvaç ilçesi Hisarardı ve Bağkonak Afyonkarahisar’a bağlı Sultandağı ilçesi Kırca, Sandıklı ilçesine bağlı Kızık ve Dutağaç göletlerinde özellikle su kaçaklarını ve kötü niyetli kişilerin sisteme zarar vermelerini önleyecek yeni uygulamalar ve geliştirilen yeni materyallerle ilgili incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, inceleme gezisinde edindikleri bilgileri Belen Güzelyayla Göleti’nde uygulamaya koyarak su kayıp ve kaçaklarının en aza inmesini hedefliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here