Büyükşehir Aday Adayından CHP Belen’e Ziyaret

0
140

chp belen ziyaretCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Balcı, heyetiyle ile birlikte CHP Belen İlçe Başkanlığına bir ziyarette bulundu. Partililerle bir süre sohbet eden Balcı, günün birlik günü olduğunu belirtti.

Belenli CHP’lilerin sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Balcı; “Ülkemizin içinde bulunduğu durum ortadadır. Artık gün birlik olma günüdür. Birlikten kuvvet doğar. Tüm Hatay’da ve tüm Türkiye’de birlikteliğimizi göstererek gücümüzü göstermemiz gerekir” şeklinde konuştu. Balcı sohbet sırasında kendini de partililere tanıtarak Büyükşehir Belediye Başkanı olması durumunda yapacağı hizmetlerden de söz etti.

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel de yaptığı konuşmada ziyaretinden dolayı Balcı’ya teşekkür ederek; “CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Mahmut Balcı’ya çıktığı bu onurlu  yolda başarılar diliyorum. Amacımız. Belen’de, İskenderun’da ve diğer ilçelerde Belediye Başkanlıklarını almak olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanlığını da almaktır. Bu hedef için tabi ki birliktelik önemlidir. Birleşeceğiz ve kuvvetimizi herkese göstereceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret hakkında bilgi veren CHP Belen İlçe Başkanlığı Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilenise; “CHP’mizin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Sayın Mahmut Balcı ilçe başkanlığımızı ziyaret ederek, kendisini bizlere tanıttı. Yaptığı konuşmada ülkemizin içinde bulunduğu durumu detaylı bir şekilde masaya yatırdı. Birlikten kuvvet doğacağının altı çizen Sayın Balcı, partililerimiz tarafından sorulan sorulara da içtenlikle cevap verdi” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here