“Büyük Yürüyüşler İlk Adımla Başlar”

0
288

fatih mursaloğlu1İhsan Fatih Mursaloğlu, CHP Milletvekilliği Aday Adaylığını Reyhanlı’dan Açıkladı

Kentimizin tanınmış simalarından İhsan Fatih Mursaloğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden aday adaylığını açıkladı. Geçtiğimiz hafta sonu CHP Reyhanlı İlçe Örgütünde düzenlediği basın toplantısıyla CHP’den Hatay Milletvekilliği için aday adayı olduğunu kamuoyuna duyuran Mursaloğlu, cumhuriyetin zor durumda olduğunu bu nedenle elini taşın altına koymak istediğini vurguladı.

Açıklamalarında tüm vatanseverleri CHP çatışı altında toplanmaya davet eden Mursaloğlu; “Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz, AKP monarşisi karşısında zor durumda olduğundan dolayı evimde oturamazdım. Mücadele yapma gereği hissettim, bu yüzden Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için yola çıktım” şeklinde konuştu. Sözlerine ‘Büyük yürüyüşler ilk adımla başlar’ diyerek devam eden Mursaloğlu bütün vatanseverleri, milliyetçileri, ulusalcıları ve tüm demokrasi aşığı insanları CHP saflarında birlikte mücadeleye davet etti.

fatih mursaloğlu2

İhsan Fatih Mursaloğlu Kimdir?

1961 yılında İskenderun’da doğan İhsan Fatih Mursaloğlu ilk ve orta öğretimini TED Ankara Koleji, lise eğitimini İzmir Özel Fatih Kolejinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Çukurova Üniversitesi Harita Kadastro bölümünde tamamlayan İhsan Fatih Mursaloğlu daha sonra Almanca dil eğitimi için Almanya’ya giderek Goethe İnstitut’de eğitim aldı. 1986 yılında Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde babası ile birlikte çiftçilikle uğraşan Mursaloğlu, Reyhanlısporun yönetimine seçilerek Reyhanlı’ya hizmet etti.

1990 yılında ticari hayata atılan Mursaloğlu, inşaat ve tarım sektöründe çalışmalar yaptı. İskenderun’da sivil toplum örgütlerinde başkan ve yönetim kurulu üyeliği yapan Mursaloğlu 1990 yılından itibaren siyasi hayattan hiç kopmadı. Ülkenin sorunlarını yakından takip eden ve çözümler üretmeye çalışan Mursaloğlu İngilizce ve Almanca bilmektedir ve iki çocuk sahibidir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here