Büyük Takım Disiplini ile Oynuyoruz!

0
29

Teknik Direktör Bülent Yenihayat, GMG Kastamonu Maçından da Galibiyetle Ayrılmak İstediklerini Kaydetti…

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor, TFF 2. Lig’in 12. haftasında Pazar günü saat 13.30’da Yeni Hatay Stadyumunda karşılaşacağı GMG Kastamonuspor müsabakasının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor.

Teknik Direktör Bülent Yenihayat önderliğinde Kastamonu maçı hazırlıklarını sürdüren İskenderunspor, rakibi karşısında galibiyet alarak zirve takibini sürdürmek istiyor. Ligde oynanan 11 maç sonunda; 8 galibiyet ve 1 beraberlik alan 2’de yenilgisi bulunan Turuncu-Mavililer, topladığı 25 puan ve averajla ikinci sırada bulunuyor.

 

Galip Ayrılmasını Biliyoruz

Teknik Direktör Bülent Yenihayat, iç saha avantajını kullanarak maçtan galip ayrılmak istediklerini kaydetti. Zor bir maça çıkacaklarını kaydeden Yenihayat; “Rakibimizin kaliteli oyuncuları var. Zorlukları lehimize çevirmek için mücadele edeceğiz. Gol yollarında kısırlık yaşasak da sonuçta sahadan galip ayrılmasını biliyoruz. Takımımız 90 dakika boyunca disiplinden kopmadan mücadele etmeye devam edecek. Büyük takım olmak bunu gerektirir” diye konuştu.

Gündemde bulunan “Stat” konusu hakkında açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Hakan Bolat ise stadın biran önce bitirilmesi gerektiğini yineledi. Antakya’da ev sahibi gibi değil deplasman takımı gibi oynadıklarını kaydeden Bolat; “İlgili yöneticilere tekrar sesleniyoruz. Stadın yapım çalışmaları acilen tamamlanmalı. Ocak ayında tamamlanacağı beyan edilmişti, işin takipçisiyiz” şeklinde konuştu.

Fadıl Kocaoğlu, Daha Güçlü Döndü…

Öte yandan Turuncu-Mavili ekipte geçtiğimiz sezon talihsiz bir sakatlık yaşayarak takımdan ayrı kalan Fadıl Kocaoğlu da daha güçlü bir şekilde yeniden çalışmalara başladı. Fadıl takımın son antrenmanında arkadaşları ile birlikte çalışmalar iştirak etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here