Avukat Çiftler Mehmet ile Dilara Ulutaş Mutluluğa ‘Evet’ Dedi

0
57

Avukat Mehmet Erol Ulutaş ve Avukat Dilara Özkul dünya evine girdi. Hafta sonu Arsuz Besime Mare Düğün Yeri’nde gerçekleştirilen nikah törenine, genç çiftin birinci dereceden yakınları ve de yargı dünyasından tüm sevenleri katıldı. Avukat Mehmet Erol Ulutaş ve Avukat Arabulucu Dilara Özkul’un nikahını İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı kıydı.

Güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede tutulduğu nikah törenini kıyan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Mehmet ve Dilara Ulutaş çiftine mutlu evliliğe dair nasihat vermeyi de ihmal etmedi. Genç çiftin nikah defterine attıkları imzanın ardından Başkan Tosyalı geleneği bozmadı ve nikah cüzdanını güzel gelin Dilara Ulutaş’a teslim etti.

Mehmet ve Dilara Ulutaş çiftinin nikah şahitliğini İskenderun’un önde gelen iş insanlarından Alp Ateş Grubu Yönetim Kurulu 2. Başkanı Ekonomist Mehmet Ali Haluk Alpaydın, Ultrans Taşımacılık Yönetim Kurulu 2. Başkanı Mühendis Muharrem Ulutaş, İskenderun Eczacılar Odası önceki dönem Başkanı Eczacı Nihal Düzen Sümer, İstanbul Beşiktaş Ak Parti önceki dönem İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım, Avukat Arabulucu Durcan Altan ve damadın dayısı Emekli Öğretim Üyesi Doçent Kimyager İsmail Hakkı Kenanoğlu yaptı.

Nikah törenine katılan davetlilere teşekkür eden genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here