Bu İstek Başarıya Götürür!

0
74

körfez iskenderunspor43Körfez İskenderunspor, ikinci devre maçları öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Genç yetenek Yiğit Çam, uzun zamandan beri süren sakatlığını atlatmak üzere… Turuncu-Mavili ekip yılbaşı için Çarşamba  günü 1 günlük izin yapacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, 11 Ocak 2015  tarihinde başlayacak olan ikinci devre maçları öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde aralıksız sürdürüyor. İskenderun 5 Temmuz Stadında sabah ve öğleden sonra olmak üzere  günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanan Turuncu-Mavili takımda tüm futbolcuların hırslı olmaları teknik heyeti sevindiriyor.

Çalışmaların istedikleri doğrultuda sürdüğüne işaret eden Teknik Direktör Ramazan Silin; “Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak ikinci yarıya hazırlanmaktayız. Ligin ilk haftasında kendi sahamızda yapacağımız  Karagümrük karşılaşmasına kadar iki özel müsabaka oynayacağız. Bu karşılaşmalarda kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydireceğiz. Yılbaşı nedeniyle futbolcularımıza 31 Aralık Çarşamba  günü 1 günlük izin vereceğiz. Daha sonra da çalışmalarımıza İskenderun 5 Temmuz stadında tekrar devam edeceğiz” dedi.

körfez iskenderunspor44

Takımımızı Layık Olduğu Yere Taşıyacağız

Ligin ikinci yarısı için çalışmalarını sürdüren Körfez İskenderunspor’da takım kaptanı Mehmet Öncan ile Murat Kurt, taraftarlara mesaj gönderdiler. Takımı layık olduğu yere taşıyacaklarını kaydeden Öncak ve Kurt; “Ligin ilk yarısında aldığımız talihsiz sonuçların ardından puan cetvelinde istenilen yerde değiliz. Bundan da büyük üzüntü duymaktayız. Arkadaşlarımızla bir araya gelerek kara aldık. İkinci yarıda takımımızı layık olduğu yerlere taşımak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da cefakâr taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz” diye konuştular.

Genç Yetenek Yiğit’e ‘Çam Gibi’ Morali

Körfez  İskenderunspor’un alt yapısından yetişen ve geçen sezondan beri takımla birlikte çalışan ve zaman zamanda lig maçlarında kadroda yer bulan genç yetenek Yiğit Çam, uzun zamandan beri süren sakatlığını atlatmak üzere. Arkadaşları tarafından ‘Yiğit Çam Gibi’ diyerek moral verilen genç yetenek Yiğit Çam ise ligin ikinci yarısında hazır olabilmek için harıl-harıl çalışıyor. Bu durum Teknik Direktör Ramazan Silin’i de sevindiriyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here